Schimbare sigla Ford gratuit

Emblema Ford noua

Pentru cei ce detin un autovehicul sub marca Ford si au constatat ca sigla a suferit deteriorari in timp, producatorul auto ofera schimbarea gratuita a acesteia!

Conditii de inlocuire a siglei Ford

 • Sigla prezinta una din urmatoarele deteriorari: coroziune, deteriorarea culorii (vopselei) sau exfolierea materialului cromat.
 • Sunt excluse emblemele care prezinta: zgarieturi, fracturi, excoriaţii mecanice, distrugeri in urma accidentelor sau a reparatiilor post-accidente, sau care sunt parte componenta a unui ansamblu ( de ex: grila radiator sau grila caroserie).
 • Programul se aplică tuturor autovehiculelor Ford cu o vechime de maxim 10 ani.

Daca ai o masina Ford si indeplinesti conditiile de mai sus, iti poti schimba sigla deteriorata la oricare din service-urile Ford autorizate.

Personal, am constatat de cand am cumparat masina (Ford Focus la mana a doua) ca are emblema de pe spate exfoliata. Cred ca acum este momentul sa o schimb 🙂

Articole similare
De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina

De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina?

Este foare important sa iti schimbi amortizoarele la masina la timpul potrivit, comportamentul acesteia fiind strans legat de calitatea suspensiei!

Cum se face ITP-ul masinii tale

Cum se face ITP-ul masinii tale?

Afla cum se face ITP-ul masinii tale, dar si ce reprezinta acesta si care sunt riscurile unui ITP expirat

Ford Focus 3 diesel second hand

Noua mea masinuta: Ford Focus 3 diesel second hand

Iata al doilea Ford Focus din viata mea: de data aceasta un Ford Focus 3 diesel second hand, 2013, luat de la o firma de leasing operational din Romania

4 comentarii
 1. Piese ford spune:

  Odata ce e exfoliata, in timp au aparut si mici zgarieturi pe sigla… oare voi fi acceptat?

 2. fanel spune:

  Nu va faceti griji. Probabil ca vor schimba doar la 1% din cereri. Tocmai am fost sa intreb. A venit si s-a uitat la sigla, care este destul de exfoliata si decolorata, dar, exista intotdeauna exista un dar, nu poate sa o schimbe ptr. ca are o mica tumefiere, culmea exact in zona unde arata bine. Deci este exact la pomul laudat. Faptul ca este exfoliata si decolorata nu a contat. Am fost la SFTex Galati.

 3. Max_Snow spune:

  ma puteti ajuta cu o sigla fata (sigla care e atasata grilei radiator, la incuietoarea capotei) cu tot cu suport de prindere ? Cam cat ma costa o astfel de sigla completa?

 4. milea alin spune:

  am un ford mondeo din mai 2005 si sigla de pe spate a intrat apa in ea si arata urit cum o pot schimba?

Adauga un comentariu