Despre Merge Brici

Merge Brici website

Ce este mergebrici.ro?

MergeBrici.ro reprezinta ambitia de a crea o sursa autentica de informare in domeniul auto si nu numai. Desi este un site mic, proiectul avanseaza constant, oferind mediului online romanesc informatii utile atat posesorilor de autovehicule, cat si celor ce nu detin o masina proprie, dar sunt pasionati de acest domeniu.

Proiectul include cateva sectiuni de informare: articole si sfaturi utile, un blog de pareri si experiente personale denumit jurnal de bord, o sectiune video si una de chestiuni distractive din domeniul auto.

Mergebrici.ro a fost lansat in decembrie 2012 fara a dispune de o sursa de capital majora. In toti acesti ani am incecat sa adaugam continut original, articole scrise de la cap la coada pe baza parerilor si a experientelor personale.

Astfel ca, in timp, am reusit sa atingem urmatoarele cifre:

  • Peste 250 de articole scrise
  • Peste 800 de comentarii adaugate de vizitatori
  • In ultimii ani am reusit sa atragem cca. 800 de vizitatori unici pe zi
  • Practic peste 1 milion de persoane au ajuns in acest site de la lansare si pana astazi.

De ce merge brici?

Pentru ca masina ta trebuie sa mearga brici!
Realitatea este ca a durat ceva timp pana ce am gasit un nume suficient de bun, suficient de romanesc, suficient de rasunator pentru acest site. Ne dorim ca in timp proiectul sa “mearga brici” iar aceasta denumire sa fie usor asociata cu proiectul nostru.

Ne dorim ca masinile tuturor sa mearga brici, sa nu fim victimele unui sistem care ne obliga sa cumparam tot timpul masini noi iar pe cele ceva mai vechi sa le aruncam, ci sa ne intretinem cat mai bine masinile pe care deja le avem si sa ne bucuram cat mai mult de ele, in conditii de siguranta si confort.

Ce dorim sa dezvoltam pe viitor

Dezvoltarile pe care le avem in plan pentru viitor sunt:

  • Dezvoltarea unor noi sectiuni dedicate pasionatilor din domeniul constructiilor si tehnologiei in general
  • Parteneriat cu un magazin online de piese auto
  • Director de service-uri auto, dealeri dar si alte companii din acest domeniu
  • Sectiune de anunturi (vanzari de masini noi si second hand, piese la mana a doua, etc.).

Daca iti place proiectul nostru si vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole si informatii utile, te invitam sa aderi la pagina noastra de Facebook. Like-ul tau conteaza!