Termeni si conditii

Mergebrici.ro este un site informativ cu articole preponderent din domeniul auto dar si despre calatorii, tehnologie, constructii si divertisment.

In general informatiile de pe acest site nu sunt scrise de profesionisti din domeniile sustinute in articolele respective si nu au caracter oficial. De aceea informatiile trebuie tratate cu atentie, comparate cu alte informatii din piata si mai ales din alte surse pe cat posibil oficiale. Nu ne putem asuma raspunderea oricaror consecinte suferite de vizitatorii site-ului mergebrici.ro ca urmare a citirii si aplicarii sfaturilor si recomandarilor din articole, mai ales ca articolele sunt insotite si de comentarii ale altor utilizatori din comunitate.

Drepturi de autor:

Toate informatiile si elementele de grafica ale site-ului mergebrici.ro, precum si orice alt material publicat prin alte forme (retele de socializare, e-mail) apartin site-ului mergebrici.ro si sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Materialele nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara permisiunea mergebrici.ro.

Folosirea imaginilor, textelor, siglelor, layoutului web, precum si a oricaror alte informatii continute in acest site fara acordul mergebrici.ro intra sub incidenta legilor in vigoare.

Proprietarul mergebrici.ro nu permite preluarea integrala sau partiala de continut din site fara acordul explicit al acestuia. Orice preluare neautorizata de continut, care creeaza riscul de continut duplicat pe web, va fi raportata in vederea eliminarii pentru incalcarea drepturilor de autor. Astfel paginile sau chiar intreg site-ul care a preluat ilegal respectivele informatii va risca eliminarea din index-urile motoarelor de cautare, mergebrici.ro nefiind considerat raspunzator pentru acest lucru.

Limitarea responsabilitatii:

Mergebrici.ro si partenerii acestuia nu pot fi considerati raspunzatori pentru daunele survenite in urma folosirii in scop personal si/sau comercial a informatiilor publicate in site. Informatiile sunt considerate relevante la data publicarii si nu garanteaza acest lucru pe termen lung.

Confidentialitate:

Informatiile si datele personale primite prin intermediul acestui site raman condfidentiale, exceptand datele furnizate prin sectiunile de comentarii, care sunt publicate in urma unei moderari, in afara de adresa de email.

Vezi mai multe detalii in pagina Politica de confidentialitate.

Utilizarea site-ului:

Utilizatorii site-ului se obliga sa nu desfasoare nici un fel de actiuni de tip cracking, hacking, sau altele similare care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului si securitatea informatiilor.

Modificari:

Mergebrici.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in termenii si conditiile prezentate, fara o notificare prealabila. Utilizarea site-ului mergebrici.ro presupune cunoasterea si acceptarea implicita a termenilor si conditiilor.

Data ultimei modificari: 7 Mai 2020.