Cum sa obtii un credit auto pentru masina noua sau sh

Credit auto masina

Cumpararea unei masini noi sau chiar second hand implica o investitie serioasa pe care numai putini dintre noi pot sa o faca cu banii jos. Din acest motiv majoritatea apeleaza la creditele auto, in lei sau in euro, la leasing sau alte solutii de creditare, cum ar fi creditul de nevoi personale sau creditul pentru orice.

Si eu, ca si multi altii, mi-am cumparat masina cu un credit pentru orice. Altfel ar fi trebuit sa astept 1-2 ani sa strang banii necesari, timp in care nu as fi avut un autovehicul cu care sa-mi fac treaba!

Desigur ca sunt multe banci care ofera credite pentru orice, auto sau ipotecare, insa din proprie experienta nu recomand sa apelezi direct la banci, ci mai de graba la un broker de credite!

De ce sa apelezi la un broker de credite?

In primul rand nu ai cum sa cunosti toate ofertele si conditiile bancilor si nici nu cred merita atat de mult timp pierdut sa alergi pe la toate sucursalele sa cauti cel mai bun credit. Apoi este vorba si de viteza cu care obtii un credit, deoarece un broker are mult mai multa experienta si stie exact ce acte sa-ti ceara si ce recomandari sa-ti faca.

Eu am obtinut credite si singur dar si cu ajutorul unui broker si pot spune fara doar si poate ca prin broker mi-a fost mult mai usor.

La ce broker de credite auto sa apelezi?

Desigur ca sunt o multime de brokeri la care poti sa apelezi si o multime de companii care se ocupa cu astfel de servicii financiare, insa eu personal am lucrat cu unul care la randul lui mi-a fost recomandat de o persoana de incredere si cu care am colaborat excelent pe tot parcursul formarii dosarului dar si ulterior.

Poti afla mai multe informatii pe www.eusor.ro dar mai ales il poti contacta la numarul de telefon din site sau prin formularul de contact si vei primi tot ajutorul necesar absolut gratuit.

Este vorba despre un broker de credite cu multi ani de experienta si cu o rata de succes foarte mare: 97% din dosarele de credit au fost solutionate favorabil.

Cat costa un broker de credite?

Partea interesanta este ca in mod normal un broker de credite nu trebuie sa coste, deoarece acesta isi obtine banii necesari de la bancile care ofera creditele respective.

Eusor.ro ofera servicii de consultanta 100% gratuite!

Articole similare
Ce masina la mana a doua sa imi cumpar?

Ce masina la mana a doua sa imi cumpar?

Ce masina la mana a doua imi recomandati: Volkswagen Passat, Jetta, Ford Focus sau altceva?

Cotiera auto

Cat de utila este cotiera auto?

Cotiera auto este un element extrem de util atat la drum lung, cat si prin oras sau pentru a depozita diverse lucruri.

Odorizant auto California Scents-golden State Delight - guma turbo

Primul odorizant auto bun in masina mea (California Scents)

Tocmai mi-am cumparat si eu un odorizant auto bun: California Scents, mai precis „vestitul” odorizant cu miros de guma Turbo, denumit Golden State Delight

Adauga un comentariu