Lamborghini Veneno: nebunie pe roti

Lamborghini Veneno

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la lansarea brandului Lamborghini, a fost prezentat la salonul auto de la Geneva (Geneva Motor Show) un nou supercar al marcii: Lamborghini Veneno.

Veneno este de departe cel mai extrem specimen creeat de Lamborghini pana acum, depasind modelul Aventador din mai toate punctele de vedere.

Motorul V12 de 6,5 litri este cel de pe Aventador, dar are o putere marita cu 40 de cai (in total 740 cai putere), viteza maxima ce poate fi atinsa fiind de peste 350 km/h iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 2.9 secunde!

Lamborghini Veneno este limitat la o productie de numai 3 unitati, fiecare costand nici mai mult nici mai putin de 3,6 milioane de euro! Cu siguranta nu este o masina pentru oricine, indiferent cat de multi bani ar avea, depasind cu mult valoarea unui Bugatti Veyron de exemplu.

La nivel de design nu cred ca se poate exprima ceva in cuvinte, imaginile spunand totul.

Denumirea Veneno vine de la numele unui taur celebru din Spania si inseamna desigur venin.

Articole similare
Tiriac Collection

Am vizitat expozitia auto Tiriac Collection din Bucuresti

Am ajuns in sfarsit sa vizitez si eu expozitia auto Tiriac Collection, unde am vazut peste 200 de bijuterii pe patru roti

Bugatti - motor hibrid

Succesorul lui Bugatti Veyron va fi un Bugatti hibrid!

Chiar daca ultimul model de Bugatti Veyron are 1200 de cai, inca 300 in plus nu strica pe urmatorul Bugatti hibrid, care va fi lansat in anul 2015

Clubul 400 km/h - cele mai rapide masini de pe Terra

Clubul 400 km/h – cele mai rapide masini de pe Terra

Care sunt cele mai rapide masini din lume si ce performante incredibile au (Bugatti, Koenigsegg, SSC, Saleen, etc.)

Adauga un comentariu