Vizibilitate maxima pe ploaie: ABRO ClearView Anti-Rain

ABRO ClearView Anti-Rain - solutie indepartare apa parbriz

Tocmai am incercat un produs care indeparteaza usor apa de pe geamurile masinii. Este vorba despre o substanta vanduta sub denumirea ClearView Anti-Rain produsa de o companie americana ABRO.

Ce este ClearView Anti-Rain?

Rolul ABRO ClearView Anti-Rain este acela de a respinge apa, lapovita sau zapada de pe geamuri si de a imbunatati astfel vizibilitatea, siguranta si confortul.

Unde se gaseste acest produs?

Produsul se gaseste in Romania in diverse magazine precum Auchan, Real sau Norauto si costa undeva la 14 lei sticluta de 103 ml, ceea ce nu este tocmai mult avand in vedere ca lichidul se aplica in cantitate foarte mica si tine cateva luni bune.

Cum se foloseste ClearView Anti-Rain?

Aplicarea substantei se face pe geamurile perfect curate si uscate, cu o laveta pe care se toarna foarte putin lichid. Miscarea lavetei pe geamuri se va face in mod circular pana ce se acopera uniform toata suprafata sticlei. Pentru eficienta maxima se recomanda aplicarea in doua straturi, cu mentiunea ca pentru al doilea strat miscarea lavetei se va face in sens invers fata de prima aplicare. La prima vedere geamurile raman usor murdare (unsuroase) dar acest lucru se rezolva prin stergerea lor cu o alta laveta curata.

Mai exista si alte produse similare, cum ar fi Turtle Wax Rain Reppelent, dar multi sunt de parere ca produsul de la ABRO este superior.

Iata si un video demonstrativ:

Am gasit mai multe pareri despre acest produs pe un forum romanesc de detailing.

Din pacate nu am apucat sa testez si eu produsul in conditii de ploaie torentiala ci doar „light rain”, dar voi posta imagini cu prima ocazie. La prime vedere produsul ajuta picaturile de apa sa alunece de pe geamuri mult mai usor.

Recomand ABRO ClearView Anti-Rain tuturor conducatorilor auto care vor sa aiba cea mai buna vizibilitate pe timp de ploaie.

Articole similare
De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina

De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina?

Este foare important sa iti schimbi amortizoarele la masina la timpul potrivit, comportamentul acesteia fiind strans legat de calitatea suspensiei!

Cum se face ITP-ul masinii tale

Cum se face ITP-ul masinii tale?

Afla cum se face ITP-ul masinii tale, dar si ce reprezinta acesta si care sunt riscurile unui ITP expirat

Cand se schimba bujiile

Cand se schimba bujiile si ce probleme apar?

Afla cand se schimba bujiile, ce probleme ale motorului pot fi identificate prin verificarea bujiei si ce efecte pot produce niste bujii defecte

2 comentarii
  1. Vic spune:

    Interesant, o sa incercam

  2. stefan spune:

    Am incercat-o,sunt super multumit de ea,am mers de la Bucuresti la Ploiesti pe o ploaie marunta fara sa folosesc stergatoarele,in depasire este cel mai bine ca nu se lipeste apa de parbriz,din pacate am terminat sticluta si nu am gasit de unde sa mai cumpar.

Adauga un comentariu