Automate de plata parcare in Titan – Bucuresti!

Automate plata parcare in Titan (IOR)

Tocmai ce am vazut ca au aparut automate de plata parcare in zona Titan, mai exact in parcarile de lanca parcul IOR (mai nou Alexandru Ioan Cuza) si in fata mall-ului Titan.

Adevarul e ca la cat s-a muncit saraca primarie sa refaca strada Liviu Rebreanu, adica mai bine de 2 ani de mizerie si probabil inca vreo 2 pana va fi totul gata, trebuie sa puna taxe pe parcare. Astfel umilinta va fi totala atat pentru cei care locuiesc in zona si nu au alta parcare la indemana, cat si pentru cei ce vin in parc pentru o doza de aer putin mai curat.

Sincer sunt de acord cu parcarile platite. Am vazut automate de parcare in mai toate orasele civilizate prin care am calatorit. Mi se pare normal sa platesc intr-un oras care-mi ofera toate conditiile necesare, adica sa-mi pot lasa masina in siguranta oriunde am nevoie sa ajung, sa nu stau ore intregi blocat in trafic, sa nu-mi fie teama ca-mi gasesc masina lovita sau vandalizata, etc. Oare acest sistem ar functiona si in Bucuresti? Oare astfel voi gasi suficient de usor un loc liber de parcare?

Taxarea parcarilor publice, si aici nu ma refer la cele subterane sau supraetajate, ar putea fi o solutie in zonele centrale, unde au mai existat automate de plata a parcarii. Dar sa pui taxa pe parcarile din periferia orasului, unde aproape ca „bate porumbu’ in geam” mi se pare cam exagerat.

Cireasa de pe tort va fi insa parcarea subterana din parcul IOR, de vreo 900 de locuri, care in loc sa aiba acces dinspre zona intersectiei Titan, va avea din bulevardul Camil Ressu (Intrarea Odobesti). Umbla tot felul de zvonuri: ca va fi gratuita, ca va fi cu plata sau ca nu se va putea parca noaptea. In orice caz accesul se va face dintr-o zona rezidentiala si nu direct din bulevarde cum poate ar fi normal. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce santier vor suporta locuitorii din zona cand va incepe constructia, oficial in martie 2013… care a cam trecut si nu se vede nicio parcare la orizont ­čÖé

In concluzie parcarile de pe bulevardele Bucurestiului vor fi in curand cu plata, cele subterane si supraterane vor fi greu accesibile si vor costa mai mult, iar cele rezidentiale vor fi cu zgarieturi sau roti dezumflate!

Tu ai fi dispus sa platesti parcarea pe bulevarde in Bucuresti?

Articole similare
Stergatoarele ridicate la masina

Cineva ti-a ridicat stergatoarele la masina? Ce poti sa faci?

Ce poti sa faci daca cineva ti-a ridicat stergatoarele la masina, chiar daca nu ai parcat neregulamentar sau pe un loc platit?

Automat de parcare mazgalit in IOR

Automatele de parcare din Titan au inceput deja sa fie vandalizate!

Desi inca nici nu au fost puse in functiune, automatele de parcare din zona parcului Titan (IOR) au inceput sa fie deja vandalizate!

Senzor parcare oglinda

Cred ca mi-ar prinde bine niste senzori de parcare!

Desi mi se pareau inutili sau doar un moft, in ultima vreme consider senzorii de parcare un moft necesar!

Adauga un comentariu