World of Tanks (review)

World of Tanks logo

Daca vorbim de masini de ce sa nu vorbim si de tancuri? Pentru cei pasionati de tancuri si de jocurile online deopotriva exista World of Tanks, un joc de tip MMO inedit care aduce in prim plan actiunile militare blindate din al doilea razboi mondial.

Arsenalul contine peste 160 de vehicule militare blindate din tari precum Germania, Franta, SUA si Rusia, datand intre anii 1930 si 1950. Jocul ofera informatii detaliate despre fiecare tanc in parte, fiind astfel si o sursa foarte buna de informare.

Grafica lui World of Tanks este foarte buna, avand in vedere dimensiunea hartilor de joc cat si faptul ca este un joc online de tip MMO (Massively Multiplayer Online).

Iata cerintele de sistem ale lui World of Tanks

  Cerinte minime Cerinte medii Cerinte maxime
Sistem de operare: Windows 2000/XP/Vista/7
Procesor: 2.2 GHz 3 GHz 3 GHz Dual Core
Memorie RAM: 2 GB 3 GB 4 GB
Placa video: GeForce 6600GT / 256 MB RAM
ATI X800 / 256 MB RAM
GeForce 8600GT / 512 MB RAM
ATI HD3850 / 512 MB RAM
GeForce 9800 / 512 MB RAM
ATI 4850 / 512 MB RAM
DirectX: 9.0c
Spatiu HDD: 4.5 GB
Conexiune Internet: 128 Kbps 128 Kbps >1024 Kbps
(pentru voice chat)

Pentru a putea lua parte la acest joc, trebuie facut un cont pe worldoftanks.eu iar apoi downloadat jocul care are 4,5 GB si ultimul patch disponibil.

Pentru mine World of Tanks este un joc promitator, care imi aduce mult aminte de primul joc cu tancuri pe care l-am jucat acum mai bine de 13 ani: Armored Fist 2 de la Novalogic.

Desi jocul este gratuit, pentru a beneficia de anumite avantaje in fata „inamicilor” va trebui sa cumperi credite pe care le vei putea folosi in joc pentru a-ti putea dezvolta si personaliza mai bine tancurile.

Imagini din jocul World of Tanks:

World of Tanks Print Screen

World of Tanks Print Screen

Mie personal jocul World of Tanks mi se pare un joc ingrijit, destul de detaliat si care ofera o senzatie buna de „razboi virtual”. Tie cum ti se pare?

Articole similare
T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Sala VR din Bucuresti - GV PvP

Realitate virtuala accesibila in Bucuresti: sala VR GV PvP

Poti experimenta tehnologia VR (realitatea virtuala) la preturi accesibile intr-o locatie centrala din Bucuresti, la GV Player vs Player

Factorio, joc tehnic complex PC

Factorio, cel mai complex joc tehnic pentru PC

Ti-ai dorit vreodata sa joc un joc tehnic de care sa nu te mai saturi?

7 comentarii
 1. Eddie spune:

  Mi se pare cel mai urât joc, atât la gameplay cât și la grafică…Am văzut reclama la TV, iar din clipul de prezentare, grafica promitea multe, însă când am instalat jocul am avut parte de o grafică de anii 2005 și o optimizare foarte proastă, având o configurație cu muuult peste ceea ce cere acest joc…

  • Merge Brici spune:

   Sincer cred ca exagerezi. Nu este o opera de arta si este normal ca reclama sa fie mai tare decat jocul. Asta nu-l face insa un joc prost! Eu l-am jucat pe un computer vechi de vreo 4 ani, cu o placa video GeForce 9800GT si un procesor Core2Quad (Q6600) si imi merge cu toate detaliile la maxim pe rezolutia de 1920×1080.

   • Eddie spune:

    Acum 4 ani poate a mers bine dar eu l-am instalat acum câteva luni și mergea cam aiurea și grafica e praf…Am un procesor i5 totuși și o placă nVidia GT 525M, configurație cu care joc jocuri noi pe detalii înalte, jocuri care au grafică 🙂

 2. Cristian spune:

  Jocul este foarte bun si grafica este foarte buna….
  @Eddie: Verifica-ti tu conexiunea la internet!!

 3. silviu spune:

  un joc bun insa in lupta unii sunt avantajati altii nu ,in sensul ca tragi intr-un tank pierde viata 50-60% si apoi dispare sau inaintezi si te trezesti cu el la spate sau in fata si ti-a tras-o ceea ce nu-i corect ,sansa cu vizibilitatea sa o aiba toti , chiar daca unul are un tank mai slab si altul mai bun .

 4. kyo spune:

  eu am instalat jocul si imi da o erroare ca imi lipseste…. d3d9_43.dll ca si cand I ar trebui crack, am cautat crack si nu gasesc stie cineva ce si de unde trebuie sa iau.

 5. iulian spune:

  am o intrebare. de ce nu merge jocul pe win 7. mie mi sa virusat urat hardul si am luat altul dar acum cand am instalat jocul nu merge. nu imi incarca nimic. dar inainte imi mergea…pe acelasi windows

Adauga un comentariu