Realitate virtuala accesibila in Bucuresti: sala VR GV PvP

Sala VR din Bucuresti - GV PvP

Desi au trecut cativa ani buni de cand a aparut pe piata tehnologia VR, putini dintre noi au experimentat realitatea virtuala asa cum se cuvine si nu cu dispozitive ieftine in care iti montezi telefonul.

Daca acum un an sau doi vedeai diverse demonstratii VR prin mall-uri, cum ar fi celebrul roller coaster, acum ecosistemul de jocuri si aplicatii VR este foarte cuprinzator si permite mai mult decat simpla testare a tehnologiei de catre curiosi.

De aceea iti propun sa experimentezi realitatea virtuala in adevaratul ei sens la GV Player vs Player: o sala VR din Bucuresti deschisa de doi prieteni pasionati, care vor sa ofere experienta VR la preturile cele mai accesibile oricui, de la mic la mare, de la curios la pasionat de tehnologie, de la jucator ocazional la gamer inrait. Practic cei doi sunt acum la inceput de drum cu acest start-up, insa experienta lor in domeniul gaming-ului isi va spune cuvantul.

Sala VR GV PvP este pregatita cu 6 casti VR HTC Vive alimentate de 6 statii VR performante, cu configuratii de top (Intel i7 8700K, GeForce GTX 1080Ti, 32GB RAM DDR4) care sa nu puna niciun obstacol in calea experientei stereoscopice 3D+360 grade VR.

Ce jocuri sau aplicatii VR poti incerca?

La capitolul jocuri si aplicatii VR pot spune ca baietii sunt pregatiti cu o multime de jocuri cunoscute dar si experimentale, tot felul de aplicatii educative sau multimedia, deci chiar nu ai cum sa te plictisesti.

Iata doar cateva dintre titlurile VR disponibile: Serious Sam 3 VR: BFE, DOOM VFR, Ark Park, Subnautica, Arizona Sunshine, Star Wars: Trials on Tatooine, War Thunder, Google Earth VR, Nvidia VR Funhouse.

Poti vedea pe site lista jocurilor si a aplicatiilor VR disponibile, dar cel mai bine dai o fuga pana la locatie si vezi cu ochii tai ce inseamna realitatea virtuala: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 21, Bucuresti (vezi harta).

Cat costa experienta din sala VR GV PvP?

Pretul de 1 leu pe minut este mai mult decat decent considerand investitia facuta in echipamente, insa poti fi intampinat cu alte oferte si mai generoase, cum ar fi  cea in care platesti 30 de minute si mai primesti inca 30 gratuit! Si crede-ma ca vei tine minte o experienta VR de 1 ora 🙂

Deci daca esti curios sa vezi cum arata, dar mai ales cum se simte cu adevarat realitatea virtuala, GV Player vs Player te asteapta aproape de Foisorul de Foc din Bucuresti.

Articole similare
T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Review computer pentru grafica si jocuri

Asamblare computer pentru grafica si jocuri (i7, 64GB RAM, Water Cooling)

Detalii despre asamblare computer pentru grafica si jocuri cu Intel i7 6800K, 64GB RAM, sistem custom water cooling si multe alte lucruri interesante

Masina electrica: pro si contra

Masina electrica: pro si contra, prezent si viitor

Ce avantaje si dezavantaje are masina electrica fata de cele cu motor termic? Ce masini electrice putem cumpara in prezent si cum va arata probabil viitorul?

Adauga un comentariu