Cele mai bune aplicatii auto pentru mobil (Android si iOS)

Aplicatii auto pentru mobil

Smartphone-urile si aplicatiile de mobil au devenit foarte populare in ultimii ani, unii dintre noi devenind chiar dependenti de ele. Exista o multime de aplicatii auto pentru mobil foarte bune, care pot fi mana cereasca in anumite situatii, cum ar fi atunci cand esti in cautarea unei benzinarii, cand vrei sa afli informatii despre un anumit traseu, cand ai nevoie sa rezervi un hotel sau sa afli detalii despre vreme.

Care sunt cele mai bune aplicatii auto pentru mobil?

Cele mai bune aplicatii auto pentru mobil sunt cele de are ai nevoie! De aceea este bine sa le ai pe majoritatea instalate inainte sa se iveasca vreo situatie, mai ales ca foarte multe sunt gratuite. Iata cateva recomandari foarte utile:

ViaMichelin Mobile

ViaMichelin este unul din cele mai bune servicii gratuite de planificare a traseelor rutiere, oferind informatii utile despre trafic, distante, timpi, benzinarii, parcari, starea vremii, etc. Daca dispui si de o conexiune GPS poate fi un inlocuitor foarte bun al unei aplicatii dedicate costisitoare. In oricare din situatii insa necesita conexiune la Internet!
Descarca aplicatia ViaMichelin de pe Google Play.
Descarca aplicatia ViaMichelin de pe iTunes.

Google Maps

Google Maps probabil ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind pur si simplu cea mai cunoscuta aplicatie de harti virtuale la ora actuala.
Descarca aplicatia Google Maps de pe Google Play.
Descarca aplicatia Google Maps de pe iTunes.

Booking.com

La fel ca si popularul site de rezevari online, aplicatia Booking.com ofera cam aceleasi facilitati, fiind insa adaptata dispozitivelor mobile. Astfel poti de oriunde sa cauti si sa rezervi un hotel in orice locatie din intreaga lume.
Descarca aplicatia Booking.com de pe Google Play.
Descarca aplicatia Booking.com de pe iTunes.

Auto.ro

Aplicatia celor de la auto.ro permite mai multe facilitati utile soferilor, printre care: setarea de alerte (la expirare RCA, rovinieta, ITP, rata lunara, etc.), localizarea serviciilor auto din zona ta (benzinarii, vulcanizari, service-uri, parcari, spalatorii, statii ITP, etc.), cautarea si adaugarea de anunturi sau de piese auto, etc.
Descarca aplicatia Auto.ro de pe Google Play.
Descarca aplicatia Auto.ro de pe iTunes.

OMV Filling Station Finder

Daca esti un client fidel al benzinariilor OMV, aplicatia aceasta poate fi mana cereasca atunci cand esti in cautarea uneia. Poti sa cauti locatiile statiilor OMV din apropiere sau sa vezi care mai sunt preturile la combustibil. Aplicatia ofera suport pentru mai multe tari, inclusiv Romania.
Descarca aplicatia OMV Filling Station Finder de pe Google Play.
Descarca aplicatia OMV Filling Station Finder de pe iTunes.

Parkdroid

Ti-ai parcat masina intr-o zona necunoscuta si nu mai stii unde? Acum o poti gasi mai usor folosind aplicatia Parkdroid, daca dispui de un smartphone cu GPS.
Descarca aplicatia Parkdroid de pe Google Play.
Descarca aplicatia Parkdroid de pe iTunes.

iOnRoad Augmented Driving Lite

Daca esti dornic sa vezi o aplicatie ceva mai inteligenta, care sa te ajute in diferite situatii atunci cand esti la volan, iata o aplicatie ce foloseste realitatea augmentata pentru a-ti afisa distanta pana la masina din fata si a-ti semnaliza eventualele pericole din trafic. Totusi nu iti pune toata incredrea in asa ceva.
Descarca aplicatia iOnRoad Augmented Driving Lite de pe Google Play.
Descarca aplicatia iOnRoad Augmented Driving Lite de pe iTunes.

Autovit

Cu aplicatia Autovit ai acces de pe mobil la toate anunturile auto existente si pe site-ul autovit.ro, considerat cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aplicatia permite si publicarea de anunturi noi, salvarea cautarilor sau afisarea de statistici.
Descarca aplicatia Autovit de pe Google Play.
Descarca aplicatia Autovit de pe iTunes.

Masina mea

O alta aplicatie auto interesanta este si Masina mea. Aceasta permite introducerea tuturor datelor masinii, inclusiv datele de expirare CASCO, RCA, ITP, in vederea notificarii ulterioare.
Descarca aplicatia Masina mea de pe Android.
Descarca aplicatia Masina mea de pe iTunes.

Daca ai alte sugestii de aplicatii mobile auto care merita introduse in aceasta lista, nu ezita sa lasi un comentariu 🙂

 

Articole similare
Aplicatii de taxi pentru mobil

Aplicatii de taxi pentru mobil

Au aparut o multime de aplicatii de taxi pentru mobil, astfel ca am intocmit o lista cu cele mai populare pe platforma Android.

Waze: navigator GPS gratuit si social

Waze: un altfel de navigator GPS, gratuit si social

Daca te-ai plictisit de aplicatia GPS obisnuita, incearca Waze. Este gratuit, social si distractiv, si iti va schimba perceptia asupra navigatiei GPS!

Revizie: schimb ulei motor

Cand trebuie facuta revizia si ce riscuri apar daca nu se respecta

Afla cand trebuie facuta revizia masinii, ce riscuri apar daca nu se respecta si de ce Romania este o tara atipica in privinta intervalelor de service

2 comentarii
  1. Radu spune:

    Cum e cu igo, navigon, tomtom… Mie imi place navigon…

  2. Tudor spune:

    Aplicatia Autoeconom.ro pentru iOS ar putea fi utila proprietarilor de masini.

    Detalii aici: https://www.autoeconom.ro/app

    Multumesc!

Adauga un comentariu