200 de articole din domeniul auto (and counting)

200 de articole din domeniul auto pe Merge Brici

Acum mai bine de un an am inceput sa scriu articole din domeniul auto pe acest site. Unii il pot considera si blog, avand in vedere ca, cel putin pana la data scrierii acestui post, sunt singurul autor, iar majoritatea informatiilor reprezinta pareri personale (bazate mai mult pe experienta proprie).

Nu a fost usor sa scriu 200 de articole, avand in vedere ca am incercat sa ofer informatii cat mai utile si complete despre subiectele discutate, in timp ce am facut tot posibilul ca aceste informatii sa fie accesibile prin pozitionarea cat mai buna in motoarele de cautare. In fond, ce rost ar avea aceste informatii daca nu pot fi gasite?

Astfel ca a venit momentul sa vedem ce merge si ce nu merge brici, care sunt cele mai citite articole si care sunt cele mai putin vizualizate.

Cele mai citite articole de pe MergeBrici:

Cele mai putin citite articole auto de pe site:

Anul acesta am lansat si posibilitatea de inscriere la newsletter, functionalitate de care se va putea beneficia undeva in viitor, atunci cand se va strange un numar suficient de membri doritori de articole auto din partea site-ului mergebrici.ro. Practic voi trimite cate un newsletter cu cele mai interesante informatii publicate in site, la un interval regulat de timp. Daca doresti sa te inscrii la newsletter-ul MergeBrici, tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele si adresa ta de e-mail in zona dedicata, situata imediat ce se termina articolul sau in coloana din dreapta sus.

In acest moment site-ul are cca, 400 de vizitatori unici pe zi, lucru care ma bucura dar in acelasi timp ma intristeaza, deoarece cresterea numarului de cititori este extrem de lenta fara o investitie in acest sens, avand in vedere ca online-ul romanesc este destul de plin de site-uri de informare auto, unele chiar foarte mari.

Pentru cei care cred ca „scot bani” din acest site, va spun ca investitia de bani si mai ales de timp este infinit mai mare decat „profitul”, care este aproape inexistent in acest moment!

Fac tot posibilul sa scriu in continuare in acelasi ritm si sa contribui cu informatii cat mai utile din domeniul auto in online-ul romanesc.

Daca ai vreo critica sau orice alta parere despre munca mea de pe acest site, te rog sa-mi spui folosind sectiunea de comentarii de mai jos. Multumesc.

Articole similare
Meltenii care dau flash-uri pe sosea

M-am saturat de meltenii care dau flash-uri pe sosea ca sa ma dau la o parte!

M-am saturat sa tot primesc flash-uri pe sosea de la tot felul de specimene care se grabesc mai tare decat permite legea si bunul simt

De ce sa porti masca de protectie in pandemie

De ce sa porti masca de protectie in pandemie COVID-19?

Argumentele mele pentru a purta masca de protectie respiratorie in vremuri de pandemie COVID-19 sau risc de infectie cu alti virusi

T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Adauga un comentariu