Cred ca mi-ar prinde bine niste senzori de parcare!

Senzor parcare oglinda

Desi mi se pareau inutili sau doar un moft, in ultima vreme consider senzorii de parcare un moft necesar!

Mi-am dat seama ca nu sunt chiar cel mai bun la parcari, mai ales in cazul celor paralele cu trotuarul, atunci cand spatiul este foarte mic. Desigur si masina este destul de “balena”, dar la nenumaratele parcari pe care le fac zilnic in tot felul de locatii care mai de care mai proaste, am mai patit sa ating usor masinile din spate (de vreo doua ori ce-i drept si fara daune). De aceea stau pe ganduri daca sa-mi pun sau nu niste senzori de parcare.

Senzori parcare spoilerDupa putin research am vazut ca exista mai multe tipuri de senzori: cu “buzzer”, cu display, chiar si cu voce, cu fir sau wireless. O camera de marsarier ar fi grozava, dar la un pret ceva mai mare desigur. Din punctul de vedere al principiului de functionare, se pare ca exista senzori ultrasonici si senzori electromagnetici.

Deci, ce senzori de parcare sunt mai buni?

Articole similare
Meltenii care dau flash-uri pe sosea

M-am saturat de meltenii care dau flash-uri pe sosea ca sa ma dau la o parte!

M-am saturat sa tot primesc flash-uri pe sosea de la tot felul de specimene care se grabesc mai tare decat permite legea si bunul simt

De ce sa porti masca de protectie in pandemie

De ce sa porti masca de protectie in pandemie COVID-19?

Argumentele mele pentru a purta masca de protectie respiratorie in vremuri de pandemie COVID-19 sau risc de infectie cu alti virusi

T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

4 comentarii
 1. Okun spune:

  Si mie, ca stau foarte prost la capitolul parcare laterala.

 2. Cristian spune:

  Parerea mea: cei fara chestii inutile dar care arata corect distanta.
  Este suficient sa indice cumva faptul ca trebuie sa te opresti, restul sunt detalii.
  De asemenea, unghiul senzorilor este destul de mic, recomand cateva experimente pentru a le vedea limitele, mai ales pe verticala.
  Am atins foarte usor un Cielo pentru ca bara fata este iesita cu cativa centimetri mai in afara fata de masca, si este evident pozitionata mai jos, iar senzorii imi spuneau ca mai am foarte putin spatiu.

  Ca idee, faptul ca atingi usor (dar USOR) masinile ar putea fi considerat normal, dar asta este alta discutie.

 3. Este foarte bun articolul, chiar mi-a fost de folos, mi-am cumparat senzori de parcare si nu stiam cum sa-i montez, dar dupa ce am citit aici aici acest articol, i-am facut imeadiat. Am avut norocul sa-i gasesc la un pret foarte convenabil intr-un magazin virtual si i-am cumparat imediat, chiar sunt de calitate.

 4. Cornelia spune:

  Eu ma uitam la astia https://www.supermisto.ro/gadget/senzori-de-parcare-smsp120-mag100094.html dar nu prea ma pricep. Sunt buni?

Adauga un comentariu