Grand Theft Auto V

Screenshit GTA V

Din totdeauna am fost un fan al seriei GTA (Grand Theft Auto). Le-am jucat aproape pe toate, incepand cu primul GTA si terminand cu GTA IV, inclusiv varianta cu expansion pack.

Grand Theft Auto V pare sa fie acel joc la care ai visat din copilarie, in care sa faci absolut ce vrei si sa ai tot realismul posibil la dispozitie (o harta imensa, toate mijloacele de transport, grafica superba, posibilitati aparent nelimitate de a explora sau interactiona).

Grand Theft Auto V va functiona pe acelasi engine ca si predecesorul sau, ceea ce inseamna ca va arata si se va misca cel putin la fel de bine.

Desi se zvonea ca GTA V va fi lansat in prima parte a acestui an, cei de la Rockstar au anuntat data oficiala a lansarii 17 Septembrie 2013.

Articole similare
T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Sala VR din Bucuresti - GV PvP

Realitate virtuala accesibila in Bucuresti: sala VR GV PvP

Poti experimenta tehnologia VR (realitatea virtuala) la preturi accesibile intr-o locatie centrala din Bucuresti, la GV Player vs Player

Factorio, joc tehnic complex PC

Factorio, cel mai complex joc tehnic pentru PC

Ti-ai dorit vreodata sa joc un joc tehnic de care sa nu te mai saturi?

Adauga un comentariu