Redesign site Merge Brici. Cum ti se pare?

Redesign site Merge Brici

Am inceput proiectul Merge Brici acum ceva ani (la final de 2012) din pasiune pentru masini si din dorinta de a ajuta si alti oameni sa aiba grija de masinile lor asa cum as face-o eu. In tot acest timp am primit o multime de ganduri bune si multumiri in legatura cu informatiile oferite, lucru la care sincer nu ma asteptam atunci cand am inceput sa scriu.

Homepage Merge BriciVa multumesc tuturor!

Feedback-ul pozitiv si faptul ca sfaturile si parerile mele sunt citite de atatia oameni m-au motivat sa scriu in continuare si sa tin site-ul activ. A venit insa momentul sa duc mai departe acest proiect, sa-l fac cat de bun pot astfel incat sa va pot oferi si mai multe informatii si servicii, in contextul tehnologic actual.

Fiind graphic si web designer la origine, am inceput sa lucrez la un nou layout, total diferit de cel actual, orientat foarte mult catre dispozitivele mobile (>50% din cititori intra de pe telefoanele mobile).

Intentia este ca navigarea prin noul site sa fie extrem de facila, cu acces rapid la meniu, cautare, alte articole interesante, dar si pentru a putea integra cat mai bine noile servicii si zonele de publicitate (care vor fi pastrate in continuare la un nivel decent). In plus doresc sa introduc noi actiuni intr-un mod mult mai intuitiv: adauga comentariu, vezi un alt articol similar, share, etc.

Deoarece doresc ca toti cititorii sa fie multumiti si sa revina cu drag in site, am nevoie si de parerea ta in legatura cu noul design pentru mobil.

Iata cum as vrea sa arate noul site Merge Brici:

Lista articole Merge Brici Meniu Merge Brici Pagina articol Merge Brici Box newsletter Merge Brici
Pagina articol zona comentarii Merge Brici Pagina articol zona comentarii Merge Brici Pagina articol zona comentarii Merge Brici Zona comentarii Merge Brici

Pe langa articolele legate strict de domeniul auto imi place mult sa scriu despre calatoriile pe care le fac, dar si despre tehnologiile revolutionare din industria auto. Astfel ca, la nivel de structura site-ul va avea doua noi categorii principale: calatorii si tehnologie.

In acest moment sunt peste 600 de comentarii in site, insa imi doresc ca engagement-ul utilizatorilor sa fie mult mai mare. De aceea voi pune accentul in redesign pe ariile de comentarii, unde integrarea cu Facebook va fi prioritara.

Acestea fiind spuse, tie cum ti se pare noua varianta Merge Brici?

Articole similare
De ce sa porti masca de protectie in pandemie

De ce sa porti masca de protectie in pandemie COVID-19?

Argumentele mele pentru a purta masca de protectie respiratorie in vremuri de pandemie COVID-19 sau risc de infectie cu alti virusi

T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Pareri IKEA Romania client service

Pareri IKEA: cel mai prost client service post vanzare, livrare comanda anulata

Am avut cea mai neplacuta experienta cu IKEA, in urma unei comenzi scumpe nelivrate la timp. Pareri IKEA si livrare comanda anulata.

Adauga un comentariu