Ecran „chinezarie” pe noile modele Mercedes Benz

Tableta bord chinezarie pe noile Mercedes Benz 2014

Noile modele Mercedes arata foarte bine atat la exterior cat si la interior si aduc tot felul de inovatii noi, pastrand traditia de decenii a producatorului german.
Cu toate acestea, nu pot sa inteleg care a fost ratiunea de a monta un ecran „chinezarie” pe noile modele Mercedes Benz.

Pe toate site-urile, forumurile, blog-urile, lumea se plange de aceasta „scapare” de design a celor de la Mercedes. Ecranul navigatiei arata fix ca nuca-n perete, asa cum a fost pus pe bordul modelelor din generatia noua (2014).

Mercedes A class - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz A Class

Mercedes a decis montarea ecranului intr-o carcasa „plutitoare” separata de bord (floating navigation) pe mai toate modelele sale de nivel mediu: A Class, C Class, CLA, G Class, exceptie facand modelele mai scumpe sau sport precum: CLS, E Class, S Class, SL, SLK, etc, care pastreaza in continuare design-ul standard si mult mai elegant al navigatiei.

Mercedes Benz C Class - tableta bord

Interior Mercedes Benz C Class

Desi ecranul navigatiei Mercedes arata ca o tableta, partea funny e ca nu se poate detasa sau schimba cu altceva! Atunci care ar mai fi avantajul acestei „optiuni”?

Mercedes pare sa fie primul producator auto care vine cu o astfel de idee nastrusnica de a monta din fabrica un ecran LCD pe bord, facandu-l sa para ca o tableta ieftina lipita acolo. In acelasi timp BMW si Audi raman la un design mult mai conservator dar in acelasi timp mult mai elegant, existand si varianta in care ecranul navigatiei iese la comanda din bord.

Mercedes Benz CLA - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz CLA

Mercedes Benz G Class - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz G Class

Chiar daca mie ecranul de la Mercedes nu-mi place, iar ca mine mai sunt multi altii, se pare ca exista si fani ai noului concept de la Mercedes. Tie cum ti se pare?

Articole similare
Piese auto Ford - Topautopiese.ro

[P] Piese auto Ford

Magazin online de piese auto fiabile pentru autovehicule Ford: piese de schimb, produse pentru revizii, consumabile

Review site piese auto - autopieseonline24.ro

Review site de piese auto online

De ce sa cumperi piese sau accesorii auto de pe autopieseonline24.ro, un site complet, serios si rapid. Citeste un review aici.

Stingatoare de incendiu

Stingator de incendiu auto: tipuri, utilitate, legislatie

Afla ce tipuri de extinctoare exista, cat de util este un stingator de incendiu auto, cat costa si care este legislatia din domeniu

Adauga un comentariu