[P] Piese auto Ford

Piese auto Ford - Topautopiese.ro

Compania Ford Motor este un producător auto cu renume mondial. Deține fabrici în întreaga lume, care produc autoturisme și vehicule comerciale. Sediul îl are în Dearborn, Michigan, SUA.

Istoria companiei a început în 1903, cu toate că fondatorul său, Hendy Ford, a construit prima mașină în 1896.

Gama de modele este reprezentată de sedane, hatchback-uri, break-uri, mașini de teren, crossovere, camionete, camioane, monovolume și microbuze. De asemenea, compania produce și mașini sport pentru diferite campionate, inclusiv IndyCar, Formula Ford, Formula 1 și Raliuri. Ford Motor acordă o atenție deosebită protecției mediului și produce vehicule electrice, cu hidrogen și hibride.

Ford a scos pe piață multe mașini care au devenit iconice pentru industria auto, cum ar fi Mustang și GT.

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de piese de schimb și accesorii pentru mașinile Ford, din aproape orice an de producție. Familiarizați-vă cu catalogul ilustrat al Topautopiese.ro și alegeți discuri și plăcuțe de frână de înaltă calitate, lamele pentru ștergătoarele de parbriz, filtre de ulei, combustibil și de aer, lanțuri și curele de distribuție, becuri și multe altele. Suntem pregătiți să confirmăm calitatea produselor noastre prin oferirea unei garanții de lungă durată.

Dacă întâmpinați probleme la alegerea sau cumpărarea produselor, nu ezitați să contactați specialiștii serviciului nostru de asistență clienți. Aceștia sunt foarte pricepuți la piese auto și vă vor prezenta toate caracteristicile acestora. În plus, veți afla despre ofertele și promoțiile noastre avantajoase, metodele de plată și termenele de livrare disponibile în magazinul nostru online.

Nu ratați ocazia de a economisi la reparația și întreținerea vehiculului – comandați chiar astăzi produse auto fiabile de pe Topautopiese.ro! Faceți cele mai bune cumpărături și păstrați-vă mașina în stare bună cu noi.

Articole similare
Review site piese auto - autopieseonline24.ro

Review site de piese auto online

De ce sa cumperi piese sau accesorii auto de pe autopieseonline24.ro, un site complet, serios si rapid. Citeste un review aici.

Web design si promovare online pentru service auto

Web design si promovare online pentru service auto

Daca ai un service auto si ti-ai dat seama ca ai nevoie de web design profesional si o promovare online cat mai serioasa, ai ajuns unde trebuie

Stingatoare de incendiu

Stingator de incendiu auto: tipuri, utilitate, legislatie

Afla ce tipuri de extinctoare exista, cat de util este un stingator de incendiu auto, cat costa si care este legislatia din domeniu

Adauga un comentariu