Caterinca in service auto, inspirat din realitate

Caterinca service auto (video)

Chiar daca este mai vechi, acest video este cat se poate de amuzant, dar surprinde si o parte foarte proasta a sistemului de service auto romanesc:

Din pacate in Romania majoritatea service-urilor auto isi trateaza la fel clientii (pastrand desigur proportiile): treaba se face de mantuiala, clientului i se prezinta doar aspectele pozitive sau se exagereaza cele negative pentru a apela in continuare la serviciile lor, se platesc piese care nu au fost schimbate niciodata, etc. In general mecanicii auto fac treaba in graba si prost, nu se respecta standardele si in plus trateaza si clientul cu indiferenta, asteptand evident spaga! Nu vreau sa generalizez, dar cam in toate service-urile auto prin care am fost am remarcat mai mult sau mai putin aceasta atitudine.

 

Articole similare
De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina

De ce sa iti schimbi amortizoarele la masina?

Este foare important sa iti schimbi amortizoarele la masina la timpul potrivit, comportamentul acesteia fiind strans legat de calitatea suspensiei!

Cum se face ITP-ul masinii tale

Cum se face ITP-ul masinii tale?

Afla cum se face ITP-ul masinii tale, dar si ce reprezinta acesta si care sunt riscurile unui ITP expirat

Web design si promovare online pentru service auto

Web design si promovare online pentru service auto

Daca ai un service auto si ti-ai dat seama ca ai nevoie de web design profesional si o promovare online cat mai serioasa, ai ajuns unde trebuie

Adauga un comentariu