Ecran „chinezarie” pe noile modele Mercedes Benz

Tableta bord chinezarie pe noile Mercedes Benz 2014

Noile modele Mercedes arata foarte bine atat la exterior cat si la interior si aduc tot felul de inovatii noi, pastrand traditia de decenii a producatorului german.
Cu toate acestea, nu pot sa inteleg care a fost ratiunea de a monta un ecran „chinezarie” pe noile modele Mercedes Benz.

Pe toate site-urile, forumurile, blog-urile, lumea se plange de aceasta „scapare” de design a celor de la Mercedes. Ecranul navigatiei arata fix ca nuca-n perete, asa cum a fost pus pe bordul modelelor din generatia noua (2014).

Mercedes A class - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz A Class

Mercedes a decis montarea ecranului intr-o carcasa „plutitoare” separata de bord (floating navigation) pe mai toate modelele sale de nivel mediu: A Class, C Class, CLA, G Class, exceptie facand modelele mai scumpe sau sport precum: CLS, E Class, S Class, SL, SLK, etc, care pastreaza in continuare design-ul standard si mult mai elegant al navigatiei.

Mercedes Benz C Class - tableta bord

Interior Mercedes Benz C Class

Desi ecranul navigatiei Mercedes arata ca o tableta, partea funny e ca nu se poate detasa sau schimba cu altceva! Atunci care ar mai fi avantajul acestei „optiuni”?

Mercedes pare sa fie primul producator auto care vine cu o astfel de idee nastrusnica de a monta din fabrica un ecran LCD pe bord, facandu-l sa para ca o tableta ieftina lipita acolo. In acelasi timp BMW si Audi raman la un design mult mai conservator dar in acelasi timp mult mai elegant, existand si varianta in care ecranul navigatiei iese la comanda din bord.

Mercedes Benz CLA - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz CLA

Mercedes Benz G Class - interior - tableta bord

Interior Mercedes Benz G Class

Chiar daca mie ecranul de la Mercedes nu-mi place, iar ca mine mai sunt multi altii, se pare ca exista si fani ai noului concept de la Mercedes. Tie cum ti se pare?

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.