Prima amenda de circulatie pe 2013

Kilometraj viteza

Nici nu  a venit bine 2013 ca am primit prima amenda de circulatie! Este vorba despre depasirea vitezei in zona localitatii Balotesti, judetul Ilfov, pe DN1.

Conform comunicarii din partea IPJ ilfov, autovehiculul a fost inregistrat cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate de supraveghere a traficului in localitatea BALOTESTI a depasit regimul legal de viteza, circuland cu 88 km/h.

Ce sa faci daca primesti o astfel de comunicare?

  • In primul ti se vor solicita datele de identificare ale conducatorului auto de la data si ora mentionate in comunicare. Termenul in care aceste date pot fi comunicate este de 5 zile de la data predarii la oficiul postal.
  • Comunicarea datelor se va face prin posta, pe baza formularului primit in plic, la adresa mentionata in comunicare.
  • Este recomandat sa pastrezi plicul in care a fost trimisa comunicarea, deoarece pe acesta este pusa data predarii si stampila postei.

In urma comunicarii se va trimite amenda propriuzisa.

Articole similare
De ce sa porti masca de protectie in pandemie

De ce sa porti masca de protectie in pandemie COVID-19?

Argumentele mele pentru a purta masca de protectie respiratorie in vremuri de pandemie COVID-19 sau risc de infectie cu alti virusi

T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Pareri IKEA Romania client service

Pareri IKEA: cel mai prost client service post vanzare, livrare comanda anulata

Am avut cea mai neplacuta experienta cu IKEA, in urma unei comenzi scumpe nelivrate la timp. Pareri IKEA si livrare comanda anulata.

Adauga un comentariu