Masini turbate, adrenalina, Mad Max, 4DX

Mad Max 4DX

Cu ocazia deschiderii noului mall bucurestean denumit intr-un mod „original” Mega Mall, am avut ocazia sa fiu printre primii care au testat sistemul 4DX al cinemaului din dotare, la premiera filmului Mad Max Fury Road.

Astfel ca, printre schele si muncitori, prin praf, moloz si gresie sparta, am reusit sa ajung in a doua zi de la „mega deschidere” la mult asteptatul cinema 4DX, primul din Romania.

Filmul Mad Max Fury Road mi s-a parut foarte bun, atmosferic si plin de adrenalina, destul de mult peste asteptari (aici poate a contribuit si sistemul 4DX, despre care voi povesti ceva mai tarziu in acest articol).

Pe langa Charlize Theron si Tom Hardy, actiunea a avut in prim plan bolizii insetati de benzina, desprinsi din lumea oarecum SF a Mad Max-ului de pe vremuri.

Puteti urmari o prezentare interesanta a masinilor din Mad Max in acest video:

Desi unii poate nu sunt la fel de entuziasmati de aceasta tehnologie, sistemul 4DX este pur si simplu uluitor, experienta cinematografiica fiind mult imbunatatita.

Ce este 4DX?

4DX reprezinta o tehnologie cinematografica care introduce in experienta specatatorilor, pe langa deja clasicul 3D, efecte precum: miscare, vant, ploaie, fum si alte senzatii tari. Fata de alte sisteme similare care exista si in tara noastra de ani buni, 4DX permite vizionarea filmelor de lung metraj, astfel ca acum putem fi efectiv zgaltaiti si improscati cu apa 2 ore de vizionare ­čÖé

Revenind la masini, pot spune ca sistemul 4DX se preteaza de minune filmelor automobilistice, reproducand foarte bine vibratia motorului, inclinatia drumului, acceleratia, franarea sau alte senzatii pe care le ai de obicei intr-un autovehicul.

Nu voi intra mai mult in detalii, deoarece poti citi mai multe despre tehnologia 4DX pe Wikipedia.

Acestea fiind spuse, dar fara intentia de a face reclama cinematografului cu pricina, va recomand sa incercati 4DX, mai ales daca ruleaza un film cu masini! Va garantez ca merita si ultimul banut dat (daca nu aveti rau de masina, probleme mai grave cu spatele sau alte situatii medicale).

Articole similare
Filmul Need for Speed Inceputuri

Pareri despre filmul Need for Speed: Inceputuri

Filmul Need For Speed Inceputuri este poate cel mai bun film cu masini din zilele noastre

Omagii aduse lui Paul Walker

Cele mai bune omagii aduse actorului Paul Walker

Moartea lui Paul Walker a impresionat intreaga lume, astfel ca foarte multi oameni i-au adus omagii

Paul Walker - omagiu - Fast and Furious

Paul Walker a murit dar filmele sale vor fi nemuritoare

Actorul Paul Walker a murit intr-un accident de masina. Odihneste-te in pace Paul. Filmele tale vor ramane nemuritoare!

Adauga un comentariu