Cele mai bune omagii aduse actorului Paul Walker

Omagii aduse lui Paul Walker

Moartea lui Paul Walker a impresionat intreaga lume. Imediat dupa tragicul accident al actorului din seria Fast & Furious au si inceput sa apara video-uri cu omagii aduse in memoria sa.

Mai mult, fanii din mai toate tarile lumii s-au adunat pentru a-l comemora pe cel care i-a inspirat atatia ani.

Ca fan al seriei Fast & Furious si implicit al actorului Paul Walker, nu pot sa nu apreciez faptul ca atatia oameni si-au aratat condoleantele intr-un mod sau altul, prin intruniri organizate sau postari pe YouTube si alte canale de socializare.

Iata primele melodii realizate in memoria lui Paul Walker:

Cu toate acestea, padurea mai are si uscaciuni, astfel ca anumite personaje autohtone au devenit „vedete” prin modul in care si-au exprimat regretul fata de moartea actorului american.

De ce esti fan Paul Walker?

Filmuletul de mai sus poate parea amuzant dar in realitate reflecta gradul de incultura al societatii in care traim si faptul ca astfel de oameni conduc masini pe aceleasi strazi pe care conducem si noi!

Insa in Romania nu au fost numai astfel de specimene, ba chiar s-au strans multi fani in cateva orase ale tarii pentru a-i aduce omagiile. La Bucuresti au fost organizate reuniuni atat in centrul orasului cat si la periferie, in zona complexului Dragonul Rosu.

Articole similare
Mad Max 4DX

Masini turbate, adrenalina, Mad Max, 4DX

Am avut ocazia sa fiu printre primii care au testat sistemul 4DX al cinemaului din Mega Mall Bucuresti, la filmul Mad Max Fury Road.

Filmul Need for Speed Inceputuri

Pareri despre filmul Need for Speed: Inceputuri

Filmul Need For Speed Inceputuri este poate cel mai bun film cu masini din zilele noastre

Paul Walker - omagiu - Fast and Furious

Paul Walker a murit dar filmele sale vor fi nemuritoare

Actorul Paul Walker a murit intr-un accident de masina. Odihneste-te in pace Paul. Filmele tale vor ramane nemuritoare!

Adauga un comentariu