Accidente ca in Rusia nu gasesti la nimenea!

Accident Rusia camera auto

Internetul este din ce in ce mai plin de video-uri cu accidente din Rusia, majoritatea fiind de-a dreptul stupide. Chiar daca astfel de imagini starnesc rasul sau sunt de-a dreptul cutremuratoare, acestea pot reprezenta niste lectii de condus adevarate.

De exemplu in filmarile de mai jos vei vedea cum sa rupi usa unei masini daca soferul se da jos nervos la tine, cum poti sa cazi cu masina in lac daca incerci sa faci drift-uri pe iarba, cum sa nu intri niciodata in depasire cu un Logan printre doua camioane sau cum sa te feresti de un autobuz care nu se asigura la iesirea de pe o straduta.

Vazand astfel de imagini realizezi ca viata la volan poate sa atarne de un fir de ata si ca este foarte important sa stii sa conduci defensiv. Traficul din Romania nu este foarte departe de cel din Rusia, marea diferenta constand in faptul ca noi suntem o tara mult mai mica si cu mult mai putini posesori de camere video auto.

In scopul de a filma o posibila dovada in caz de accident, dar si pentru a posta aici pe site, mi-am cumparat o astfel de camera video auto pe care o folosesc in general in drumurile mai lungi. Sper totusi sa nu am ocazia sa filmez vreun accident tragic.

Articole similare
Review Garmin VIRB X XE

Pareri despre camera video auto Garmin VIRB XE (review)

Pareri despre camera video auto Garmin VIRB XE, demonstratii video, review camera de actiune Garmin VIRB

Atentie cum circuli iarna pe sosele

Atentie cum circuli iarna pe sosele! (video accidente)

Ai mare grija cum circuli iarna! Vezi video cu accidente pe timp nefavorabil, iarna pe gheata, polei sau pe ceata, pe autostrazi, in diverse locuri ale lumii

Dauna totala Ford Focus 2

Am facut masina dauna totala – Ford Focus 2

Nu te baza niciodata pe faptul ca ai suficienta experienta in condus! Dauna totala nu iarta

Adauga un comentariu