Tesla isi va extinde reteaua de Superchargere in Europa

Supercharger Tesla Europa

Planurile Tesla de extindere a retelei de Superchargere in Europa pentru anul 2016 include si Romania.

Conform hartii existente pe site-ul oficial Tesla Motors, se pare ca vor fi 3 centre de incarcare rapida, unul la Bucuresti, unul la Craiova si unul la Galati sau Braila.

Retea Supercharger Tesla in Europa pentru 2016

Aceste informatii nu sunt inca sigure, dar este cert ca reteaua Tesla se va extinde masiv in Europa in urmatorii ani, pe masura ce modelul S si viitorul Model 3 se vor comercializa in regiune.

Ce este Tesla Supercharger?

Tesla Supercharger reprezinta tehnologia de incarcare rapida a masinilor electrice Tesla, pusa la dispozitie de constructorul american atat in Statele Unite, cat si in Europa si Asia (zona Pacific).

Viteza incarcare Supercharger Tesla

Practic, prin Supercharger se poate incarca un autovehicul Tesla Model S cu baterie de 85 kWh in 40 de minute pana la 80% din capacitate sau 75 de minute pentru o incarcare de 100%.

Cum ar arata viitorul masinilor electrice pentru Romania?

In viitorul apropiat cred ca vom avea parte de schimbari in peisajul auto romanesc si european, de ce nu chiar datorita companiei Tesla, care vrea sa se impuna cu orice pret pe piata auto globala. In Statele Unite se pare ca reuseste acest lucru, iar cand va demara productia modelului de clasa medie (Model 3) care va concura cu masinile clasa BMW Seria 3, penetrarea pietei va fi mult mai agresiva.

Eu cred ca nu va mai trece mult pana cand planurile lui Elon Musk se vor adeveri si ne vom uita la masinile cu motoare conventionale ca la niste fosile parca din alta era.

Tu ce crezi?

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.