Primele impresii despre Salonul Auto Moto 2013 din Bucuresti

Salonul Auto Moto 2013 - Chevrolet Camaro

Am calcat ieri pragul Salonului Auto Moto 2013 din Bucuresti (denumit si SAM), in speranta de a ma delecta cu masini de ultima generatie, tehnologii inovatoare si evenimente interesante.

Realitatea este ca probabil din 2007 nu s-a mai tinut un eveniment auto cat de cat de calitate in Romania, mai exact de la SIAB 2007 care s-a desfasurat in curtea vechiului Metro Otopeni, actual Tiriac Auto.

Nu pot sa spun ca SAM din acest an m-a incantat, dar ce-i drept nu am apucat sa stau suficient de mult. Mi s-a parut a fi un fel de targ de vanzare auto noi si second hand „mai rasarit”. Sunt prezente nume precum: Tiriac Auto Rulate, High Class Auto, precum si 20 de marci auto si 7 de motociclete, printre care: Ford, Fiat, Alfa Romeo, Kia, Volvo, Opel, Hyundai, Jaguar, Chevrolet, Mazda, Honda, Ducati, Kawasaki, si altele. Ca si noutati am remarcat: Opel Adam, Mazda 6, Citroen DS3 si Kia Optima.

Standul High Class Auto mi s-a parut de departe cel mai interesant, avand tot felul de masini de epoca de colectie, printre care: Ford Mustang ’66, Corvette Stingray ’71, Rolls Royce Silver Shadow ’71 si Ford T Coupe ’26.

De asemenea la acest targ mai exista si o serie de firme de piese si accesorii auto, situate imediat dupa intrarea din partea de nord a salonului, unde se pot gasi oferte bune pentru cei interesati.

Poze de la Salonul Auto Moto 2013:

Chevrolet  National 1928 Salon Auto 2013 Chevrolet Camaro - Salon Auto 2013
Skoda Fabia Raliu Salon Auto 2013 Mercedes SLR Salon Auto 2013

Atentie la locurile de parcare, care nu prea exista in zona! Mai mult, in weekend se va inchide tot bulevardul dintre Piata Unirii si Constitutiei, deci va fi haos!

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.