Salonul Auto Moto Bucuresti 2014 – 2-6 aprilie (SAM 2014)

Salonul Auto Moto Bucuresti 2014

Si anul acesta are loc Salonul Auto Moto Bucuresti 2014 (SAM 2014), in acelasi loc in care a fost si anul trecut: Piata Constitutiei din Bucuresti.

Salonul Auto Moto 2014 din Bucuresti se va desfasura in perioada 2-6 aprilie 2014 si va avea aceeasi tematica: tot felul de masini, motocilete si componente de la diversi distribuitori, importatori si producatori.

Fata de SAB, care a are loc toamna, SAM este un „targ” low-cost, la care investitiile expozantilor sunt mult mai mici, iar scopul acestora este acela de a vinde.

Si anul acesta vor exista evenimente precum drift-uri (Sorin Ene), burnout, carting, demonstratii rally (Titi Aur, Vali Porcisteanu) si concursuri de tuning. Acestea se vor putea urmari in principal in weekend (5-6 aprilie).

Suprafata totala de expozitie din interior este de 9000 mp, iar cea din exterior ajunge la 30.000 mp.

Este important de stiut ca in weekend (zilele de 5 si 6 aprilie) traficul va fi oprit pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite, precum si pe Bulevardul Unirii, in zona Pietei Constitutiei, iar intrarea vizitatorilor se va putea face numai prin Bulevardul Unirii.

Salonul organizeaza anul acesta si o consignatie, prin care oricine va putea sa-si vanda accesoriile auto/moto. Practic vei putea lasa componentele pe care vrei sa le vinzi vineri si vei putea incasa banii duminica, daca acestea s-au vandut.

Amatorii de tuning isi pot pune in valoare masinile la aceasta expozitie, oferindu-le spre admiratia vizitatorilor in weekend.

La SAM va exista o zona dedicata motociclistilor, iar cine va intra cu motorul va primi gratuit o masa si o bere din partea organizatorilor.

Nici fetele frumoase nu vor lipsi de la acest eveniment, dar acest lucru nu mai este de mult o noutate in acest domeniu.

Iata cum a fost Salonul Auto Moto Bucuresti de anul trecut (2013): poze si impresii.

Biletele se vor putea cumpara direct de la fata locului si vor costa 15 lei in timpul saptamanii si 20 lei in weekend.

Poti afla mai multe detalii precum si calendarul evenimentelor pe site-ul oficial SAM.ro

Articole similare
Salonul Auto Bucuresti

De ce nu m-am dus la Salonul Auto Bucuresti 2016!

Salonul Auto Bucuresti ar trebui sa fie cel mai mare eveniment de profil din Romania, dar este departe de nivelul la care ar trebui

Ford Mustang - SAB 2015 Romania

Salonul Auto Bucuresti – SAB 2015: poze si impresii

Cateva poze si impresii de la Salonul Auto Bucuresti – SAB 2015: Ford Mustang EcoBoost, Mercedes C63 AMG si alte bijuterii pe roti

Drift Nissan Silvia cu fum colorat - ATBS 2015

Spectacol de drifturi la Auto Total Business Show 2015

Am vizitat si anul acesta Auto Total Business Show (2015), unde am asistat la un spectacol de drifturi interesant

2 comentarii
  1. Radu spune:

    Aia care vin cu motorul primesc o bere? Deci sa-nteleg ca se intorc acasa pe jos 🙂 ?

Adauga un comentariu