Real Racing 3 un joc cu masini pentru mobil adevarat

Real Racing 3

Real Racing 3 este cel mai reusit joc cu masini 3D pentru dispozitivele mobile creat vreodata. Mi-am dat seama de acest lucru abia dupa ce l-am jucat.

Grafica jocului este foarte buna. Desi m-am jucat pe o tableta ieftina (un Allview de 7”), jocul a mers cursiv, la un framerate acceptabil. Masinile sunt detaliate, circuitele la fel, jocul semanand izbitor de mult cu cele de pe console sau PC.

Cel mai interesant aspect al jocului Real Racing 3 mi s-a parut controlul! Deoarece te folosesti de giroscopul tabletei, poti controla masina usor prin inclinarea acesteia, orizontul ramanand insa fix, lucru pe care nu l-am mai vazut la alte jocuri de acest gen. Astfel experienta este mult mai realista si mai placuta.

De ce Real Racing?

In jocul Real Racing 3, masinile, circuitele si concurentii sunt REALE. Astfel ai la dispozitie 45 de autovehicule de curse autentice, cele mai cunoscute circuite din lume si te vei intrece cu persoane reale de pe glob sau chiar cu prietenii tai de pe Facebook.

O caracteristica interesanta este Time Shifted Multiplayer, care practic inseamna ca nu vei vedea in timp real masinile persoanelor cu care concurezi, ci o “inregistrare” a lor din trecut, eliminand astfel problemele de lag si facand experienta de joc mult mai placuta.

Pe cat de bun este, Real Racing 3 este un joc GRATUIT si poate fi instalat direct de pe App Store sau Google Play. Atentie insa jocul este foarte mare (se va descarca mai intai aplicatia care, la prima utilizare, va face update la tot continutul)!

Articole similare
T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Sala VR din Bucuresti - GV PvP

Realitate virtuala accesibila in Bucuresti: sala VR GV PvP

Poti experimenta tehnologia VR (realitatea virtuala) la preturi accesibile intr-o locatie centrala din Bucuresti, la GV Player vs Player

Factorio, joc tehnic complex PC

Factorio, cel mai complex joc tehnic pentru PC

Ti-ai dorit vreodata sa joc un joc tehnic de care sa nu te mai saturi?

1 comentariu
  1. LuCy spune:

    De ce nu merge pe Allview a5 smiley ? Se deschide si dupa un timp se inchide brusc.. Va rog ajutati-ma.

Adauga un comentariu