Merge brici sau nu?

Ce inseamna „merge brici”?

Termenul merge brici este destul de des folosit in libra romana pentru a caracteriza o actiune, fapt, eveniment care merge foarte bine. Ca sinonime pot fi folosite expresiile: merge struna, merge ca pe roate, merge ca uns.

Cum merge masina ta?

Dorim ca la aceastra intrebare toata lumea sa raspunda: Merge brici!

Masina ta trebuie sa mearga brici, de aceea am creeat acest site, pentru a putea oferi informatii utile tuturor posesorilor de autovehicule, dar si celor pasionati de domeniul auto.

Cum „merge” mergebrici.ro?

Am lansat site-ul la sfarsitul lunii decembrie 2013, cu un minim de continut din domeniul auto, si de atunci incepand publicam la cel mult doua zile articole interesante din domeniul auto sau adiacente.

Desi prima luna a fost mai grea, incet incet vizitatorii au inceput sa vina si site-ul a inceput sa mearga brici… sau aproape ­čÖé In orice caz, trendul este crescator si, avand un minim de promovare web, putem spune ca este chiar bine, mai ales ca in domeniul auto exista site-uri foarte competitive pe piata romaneasca.

De ce MergeBrici.ro?

Ne-am dorit un nume romanesc, foarte sugestiv pentru profilul acestui site dar si usor de retinut in acelasi timp. Internetul din Romania incepe sa dea pe dinafara de site-uri auto, majoritatea avand denumiri ce contin unul din termenii auto, piese, tuning sau alte cuvinte uzitate.

In ciuda denumirii poate amuzante, siteul MergeBrici.ro este unul cat se poate de serios, informatiile oferite fiind de calitate si atent verificate.

Alaturi de site se afla si pagina de Facebook asociata: www.facebook.com/mergebrici, unde postam majoritatea articolelor interesante de pe site si unde incercam sa aducem laolalta oameni cat mai interesati de masinile lor.

Daca vrei ca masina ta sa meaga brici, sau daca pur si simplu esti pasionat de domeniul auto, te invitam sa „rasfoiesti” din cand in cand articolele acestui site sau sa dai Like paginii noastre de Facebook si astfel vei putea fi la curent cu toate informatiile interesante pe care le publicam.

Adauga un comentariu