Grand Theft Auto V (GTA5): data oficiala a lansarii, precomanda, impresii

Personaje Grand Theft Auto V

Data oficiala a lansarii jocului Grand Theft Auto V este stabilita pe 17 septembrie 2013. Din pacate posesorii de PC-uri nu se vor putea bucura de joc la aceasta data, ci numai cei ce detin un PlayStation 3 sau un Xbox 360.

Precomanda Grand Theft Auto V (Xbox si PlayStation):

Jocul Grand Theft Auto V poate fi precomandat din Romania de la urmatoarele link-uri:

GTA5 poate fi precomandat si de pe siteul Rockstar, pentru cele doua console, existand si variantele Special Edition si Collector’s Edition. Pretul afisat pe Amazon pentru preorder este de 59,99 USD (Standard Edition) si 79,99 USD (Special Edition).

Cum este GTA 5?

In Grand Theft Auto 5 te vei putea juca cu mai multe personaje simultan (Michael, Franklin si Trevor), facand switch intre acestea prin apasarea unui singur buton. Astfel vei putea vedea misiunile din perspective diferite, experienta de joc fiind mult imbunatatita. Asa cum Rockstar ne-a obisnuit deja, in GTA V vei putea face o multime de activitati, printre care: yoga, triatlon, jet ski, base jumping, golf sau tenis.

Iata si ultimul video publicat de Rockstar, care arata mai in detaliu gameplay-ul din GTA 5:

Harta jocului (Los Santos) va fi cea mai mare lume virtuala creata vreodata de Rocksar, permitand explorari in locuri nebanuite, de la varful muntilor la adancimile oceanului, de la strazile aglomerate din Los Santos la campurile pustii din Blaine County.

Grand Theft Auto V pentru PC:

Grand Theft Auto 5 NU a fost confirmat inca pentru PC! Cu toate acestea se pare ca unii comercianti de la noi il vand pe site-urile lor cu cca. 250 RON, ca „Joc Grand Theft Auto V pentru PC”, lucru imposibil avand in vedere ca nu se stie cand va aparea aceasta versiune! Mai mult, Rockstar se pare ca inca se ocupa de recurtarea de programatori in vederea portarii pe PC, ceea ce ma face sa cred ca vor mai trece luni bune pana ce va fi lansat si pentru aceasta platforma.

Tu cat de nerabdator esti sa joci GTA V?

 

Articole similare
T.16000M Review joystick simulatoare zbor

Thrustmaster T.16000M FCS – scurt review joystick pentru simulatoare de zbor

Parerile mele despre joystick-ul Thrustmaster T.16000M FCS pentru simulatoare de zbor: constructie, aspect, ergonomie, performanta

Sala VR din Bucuresti - GV PvP

Realitate virtuala accesibila in Bucuresti: sala VR GV PvP

Poti experimenta tehnologia VR (realitatea virtuala) la preturi accesibile intr-o locatie centrala din Bucuresti, la GV Player vs Player

Factorio, joc tehnic complex PC

Factorio, cel mai complex joc tehnic pentru PC

Ti-ai dorit vreodata sa joc un joc tehnic de care sa nu te mai saturi?

3 comentarii
 1. Luar spune:

  Pe pc va fi , fiindca am vazut ca nu scrie platforma pc…

 2. KaMyKaZy spune:

  hai frate zau asa pe Pc de ce nu dar fie si pe playstation ca o sa imi cumpar pana la lansare

 3. Seboo spune:

  Apar mai intai pe PS3 Si Xbox fiinca sunt facute cu game-engine-uri special optimizate pentru respectivele;
  (Unity) si alte game-engine-uri folosite de Rockstar;

  O sa fie portate si pentru PC; Cred ca dupa 3 luni, cum ( daca nu ma insel ) s-a intamplat si pentru GTA IV;

  Pacat ca mi-am luat PS3 in 2010/2011 ( am uitat :)) ) ca puteam sa-l iau acum cu gta v cand apare si ieseam mai ieftin 🙁 ( asta ca un sfat pentru kamykazy )

Adauga un comentariu