Cum se face deszapezirea la noi in comparatie cu altii?

In fiecare an asistam la acelasi fenomen: ninsoarea! Nu suntem o tara bananiera decat la nivel economic. Din punct de vedere meteorologic avem cateva luni pe an IARNA. O consecinta ciudata a iernii este ca ninge, iar atunci cand ninge zapada se depune: pe strazi, pe trotuare, pe masini, peste tot.

Cum se face ca desi mereu intampinam aceleasi probleme, deszapezirea se face la fel de prost ca acum 20 de ani?

Unde este evolutia fireasca a unei societati care se vrea occidentalizata si evolutata?

Unde sunt frezele care incarca zapada direct in camioane care mai apoi sa o duca in afara oraselor, pe miile de hectare de terenuri goale?

Deszapezire urbana

Iata cum se face deszapezirea la „altii”!

De ce nu se lucreaza noaptea astfel incat dimineata, cand toata lumea are nevoie sa se duca la serviciu, sa aiba cat de cat pe unde sa circule?

Incarcare zapada in camion

Deszapezire nocturna la „altii”!

La noi iarna, atunci cand avem „ghinonoul” sa ninga mai mult de o zi, oamenii ajung sa mearga pe jos pe carosabil in timp ce 90% din masini raman blocate in parcari. De fapt este mult spus parcari, pentru ca nu avem asa ceva in realitate, masinile fiind parcate care pe unde apuca!

CNADNR se pricepe sa plateasca studii de fezabilitate si achizitii de echipamente, dar oare le face cand si cum trebuie?

Poate sunt eu prea pretentios, dar ma astept ca dupa atatia ani de capitalism sa putem deszapezi un oras peste noapte folosind tehnologia obisnuita: freze, camioane, oameni!

Cum se face deszapezirea in SUA

Deszapezire cu freza in SUA

Desigur ca si noi suntem de vina! Toate trotuarele din jurul blocurilor sunt inghetate, toti aruncam zapada in „curtea vecinului” sau din nou pe strada.

Poate sunt eu prea pretentios…

Articole similare
Meltenii care dau flash-uri pe sosea

M-am saturat de meltenii care dau flash-uri pe sosea ca sa ma dau la o parte!

M-am saturat sa tot primesc flash-uri pe sosea de la tot felul de specimene care se grabesc mai tare decat permite legea si bunul simt

Pareri IKEA Romania client service

Pareri IKEA: cel mai prost client service post vanzare, livrare comanda anulata

Am avut cea mai neplacuta experienta cu IKEA, in urma unei comenzi scumpe nelivrate la timp. Pareri IKEA si livrare comanda anulata.

Pareri despre Uber in Romania

Pareri despre Uber in Romania

Hai sa dezbatem in acest articol cateva pareri despre Uber in Romania, cat de legal ar trebui sa fie si daca taximetristii au motive sa fie nemultumiti

Adauga un comentariu