Cat de multe scene imposibile au fost in Fast and Furious 7?

Saritura Fast and Furious 7

Toata lumea stie ca ca „legendarul” film Fast and Furious a ajuns anul trecut la al 7-lea episod si a fost lansat chiar daca actorul Paul Walker a murit regretabil intr-un accident auto stupid.

Vezi in clipul video de mai jos cat de multe scene imposibile si demne de desene animate au existat in Fast and Furious 7:

Chiar daca actiunea din film este mai mult decat imposibila in realitate, nu consider Furious 7 un film prost, ci mai de graba un film comercial foarte bun. Pana la urma ce puteau sa surprinda, aceleasi curse ilegale din primul film al seriei?

Ramane acum de vazut ce ne vor oferi in urmatorul film al francizei Fast and Furious: poate toate masinile vor fi autonome si actorii vor sta la o bere Corona pe malul oceanului ­čÖé

Articole similare
Fast and Furious 6 - Poster oficial

Am vazut Fast and Furious 6 (review)

Sunt un fan al seriei The Fast and The Furious si, dupa 5 filme mai bune sau mai proaste l-am vazut zilele trecute si pe al 6-lea, la cinema bineinteles!

Nissan Skyline GTR perspectiva

Fast and Furious 6 se apropie

Cine nu stie de Fast and Furious? Cati dintre noi nu au visat la masini tunate ca in Fast & Furious? In acest an seria se va imbogati cu un nou „episod”, al 6-lea!

Adauga un comentariu