Atentie la bordurile din Bucuresti!

Harta Bucuresti Strada Academiei

Este o aventura sa conduci masina in Bucuresti: caini, pietoni grabiti, gropi uriase, borduri strambe, masini parcate aiurea, si cate si mai cate.

Ultima mea patanie a fost legata de o parcare din buricul Bucurestiului, mai exact pe Strada Academiei, langa Excalibur, visavis de acel monument cu nuca (sau ou) in varf denumit neinspirat Memorialul Renasterii.

Exceptand carosabilul execrabil de pe Strada Academiei, cu denivelari si gropi de juma’ de metru, parcarea aglomerata si “baietii” binevoitori care te ajuta sa-ti gasesti un loc de parcare “platit”, problema mea s-a legat de o amarata de bordura.

Problema cu bordura

Intru pe Strada Academiei din Bucuresti, fac slalom printre gropi si caut un loc de parcare. Il gasesc si dau sa parchez. In spatele meu era un nene grabit care-mi statea efectiv in fund, motiv pentru care m-am bagat sa parchez cu fata. Mare greseala am facut! M-am ales cu spoilerul agatat in bordura iar cand am incercat sa dau inapoi l-am facut franjuri pe dedesubt si l-am smuls putin din aripa de pe dreapta. Poti spune ca vinovatul sunt eu, ceea ce este adevarat, si ca nu trebuia sa parchez acolo cu fata, iarasi adevarat. Pe casco n-are sens sa-l fac din cauza fransizei, iar sa-l schimb pentru atata lucru pe banii mei ar fi cam prea mult. Sigur imi va fi invatatura de minte.

Sfatul meu: fii mereu atent unde parchezi si sa nu crezi niciodata ca bordura nu e prea inalta!

Etichete   Etichete:  

Articole similare

2 comentarii

  1. Valentin spune:

    Ai lovit bara din vina acelui ‘nene grabit’ care te-a impiedicat sa parchezi cu spatele asa cum doreai.

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.