Reduceri de Black Friday in Romania (Vinerea Neagra)

Reduceri Black Friday Romania

Ziua de Black Friday (Vinerea Neagra mai pe romaneste) reprezinta o zi speciala pentru shopping, avand ca traditie in Statele Unite deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun.

Black Friday se „sarbatoreste” in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie, in ultima zi de vineri a lunii, imediat dupa Ziua Recunostintei.

Datorita succesului acestei zile, Black Friday se tine si in alte tari, printre care si Romania. Astfel ca foarte multe magazine online si offline din tara noastra ofera in aceasta zi o multime de redueri, unele chiar avantajoase. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa te misti repede pentru a cumpara produsele dorite la cel mai mic pret, ofertele epuizandu-se foarte repede.

Iata cele mai importante magazine online cu reduceri de Black Friday:

De obicei ofertele din Vinerea Neagra incep joi spre vineri la ora 0 si tin pana duminica inclusiv, sau pana la epuizarea produselor din stocuri.

Deoarece in Vinerea Neagra din anul 2011 multe site-uri ecommerce au picat din cauza traficului foarte mare, comerciantii s-au pregatit astfel incat in 2012 fiabilitatea serverelor a fost mult mai buna, de aceea anul acesta conditiile ar trebui sa fie si mai prielnice pentru cumparaturile online.

Chiar daca in 2013 Black Friday pica in ziua de 29 noiembrie, se pare ca multe magazine online din Romania prefera sa inceapa campaniile de pe 22, adica cu o saptamana inainte.

Asa ca grabeste-te si cumpara cele mai bune oferte de pe eMag, f64, Flanco, PCfun sau Evomag.

Adauga un comentariu