Toyota GT86, Subaru BRZ si Scion FR-S: ce au in comun?

Toyota GT86

Ce au in comun Toyota GT86, Subaru BRZ si Scion FR-S? Chiar daca numele lor nu au nimic in comun, in realitate este vorba despre aceeasi masina.

Cred ca toti pasionatii de masini au zambit la aparitia modelului GT86 de la Toyota. GT86 este acea masina pe care ne-o doream toti cand eram pustani, pe care o vedeam prin filmele de genul The Fast and the Furious, cu care aveam fantezii cu NOS, turbine, neoane si decal-uri.

In 2012, Toyota ne-a incantat cu modelul GT86, o masina cu totul noua, sportiva, tinereasca, dar cel mai important accesibila la pret!

Toyota GT86 lateral

Toyota GT86

Desi in Romania se gaseste momentan doar sub marca Toyota, GT86 se mai vinde si sub brand-urile Subaru si Scion. De fapt, Toyota a cerut ajutorul celor de la Subaru pentru constructia acestei masini si in schimb au convenit sa o vanda sub ambele marci.

Scion FR-S lateral

Scion FR-S

Desi masinile sunt practic identice, ele sunt vandute sub cele 3 marci in functie de piata de desfacere si de publicul tinta. Astfel Toyota GT86 si Scion FR-S sunt destinate mai mult tinerilor, in timp ce Subaru BRZ celor mai maturi, care au poate deja o alta masina in garaj.

Subaru BRZ lateral

Subaru BRZ

Tie care iti place mai mult?

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.