Tesla Model 3 – Prezentare oficiala

Tesla Model 3 - Pprezentare oficiala

Maine dis de dimineata (1 Aprilie 2016, ora 6:30 – ora Romaniei) va fi prezentat noul autovehicul electric (EV) al deja cunoscutei companii americane: Tesla Model 3. Prezentarea oficiala va putea fi urmarita pe site-ul constructorului american: www.teslamotors.com

Se pare ca Tesla Model 3 se va vinde in SUA pentru suma de 35.000 USD, iar in Europa probabil pentru 35.000 EURO.

Ce se stie deja despre Tesla Model 3?

Model 3 va fi cu cca. 20% mai mica decat Model S, incadrandu-se in clasa medie premium, concurentul direct fiind BMW Seria 3. Autonomia se pare ca va fi de peste 300 km cu o singura incarcare. Sunt sperante ca si Model 3 va beneficia de modul autonom de rulare (Autopilot).

Productia noii masini electrice va incepe spre finalul lui 2017, livrarile incepand intai cu vestul Statelor Unite, apoi cu estul si in continuare cu Europa si restul lumii.

In Europa, Tesla Model 3 va putea fi rezervat imediat dupa prezentarea oficiala, pentru suma de 1000 EURO.

Dar sa asteptam prezentarea oficiala si sa speram ca prin aceasta masina, Elon Musk si echipa sa de la Tesla Motors ne va impresiona inca o data si va deschide portile catre un viitor luminos si accesibil pentru doritorii de masini electrice performante.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.