Site-uri de anunturi auto de incredere

Site anunturi auto - www

Deoarece acum in Romania se tranzactioneaza mai multe masini second hand decat masini noi, este important sa stim unde ne putem vinde masina, dar mai ales de unde o putem cumpara!

Nu recomand cumpararea de masini sh direct din targurile de profil si nici de la primul vanzator intalnit in cale. Se stie foarte bine ca multe autovehicule se vand deoarece au ceva probleme tehnice sau au foarte multi kilometri la bord, desi proprietarul, sau mai bine zis samsarul, sustine altceva.

Inainte de a cumpara efectiv o masina la mana a doua, trebuie sa ne documentam cat de bine putem, cu privire la marca, model, motorizare, dotari si desigur pret. Internetul este mana cereasca in acest sens, in Romania fiind multe site-uri de anunturi auto bune.

Site-uri de anunturi auto de incredere:

Parcuri auto din Bucuresti:

Totusi, un site de anunturi auto mare si aratos nu garanteaza ca in spatele anuntului nu poate fi o teapa! Pana la urma tine de fiecare vanzator in parte ce informatii pune la dispozitia vizitatorului si cat de corecte sunt. De aceea este important sa alegem acele anunturi care par credibile:

 • au mai multe imagini cu autovehiculul
 • exista imagini care prezinta si defectele (nu doar calitatile)
 • sunt oferite toate caracteristicile tehnice si dotarile
 • este afisat VIN-ul (seria sasiului)
 • sunt afisate datele de contact ale proprietarului
 • se specifica daca exista carte service sau nu si daca reviziile au fost efectuate corespunzator
 • este afisata data primei inmatriculari
 • se specifica daca a fost sau nu platita taxa de mediu
 • se ofera informatii clare despre istoricul masinii
 • se accepta testarea autovehiculului

Daca masina aleasa are aceste informatii puse la dispozitie atunci probabil ca merita efortul de a o vedea. Recomand vizualizarea si eventual testarea mai multor masini inainte de a lua o decizie finala.

Poti citi mai multe sfaturi despre verificarea unei masini second hand aici.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

4 comentarii

 1. Interesantul spune:

  Multumesc pentru lista. Ar mai fi cateva de adaugat. Daca le pot scrie aici si nu se considera reclama sa imi spui ca le adaug.

  O zi buna!

 2. geovali spune:

  Si pe autosursa.ro oamenii pot sa-si posteze gratuit anunturile.Anunturile sunt postate direct de catre utilizatori si nu de operatori care copiaza anunturile de pe celelalte site-uri.

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.