Real Racing 3 un joc cu masini pentru mobil adevarat

Real Racing 3

Real Racing 3 este cel mai reusit joc cu masini 3D pentru dispozitivele mobile creat vreodata. Mi-am dat seama de acest lucru abia dupa ce l-am jucat.

Grafica jocului este foarte buna. Desi m-am jucat pe o tableta ieftina (un Allview de 7”), jocul a mers cursiv, la un framerate acceptabil. Masinile sunt detaliate, circuitele la fel, jocul semanand izbitor de mult cu cele de pe console sau PC.

Cel mai interesant aspect al jocului Real Racing 3 mi s-a parut controlul! Deoarece te folosesti de giroscopul tabletei, poti controla masina usor prin inclinarea acesteia, orizontul ramanand insa fix, lucru pe care nu l-am mai vazut la alte jocuri de acest gen. Astfel experienta este mult mai realista si mai placuta.

De ce Real Racing?

In jocul Real Racing 3, masinile, circuitele si concurentii sunt REALE. Astfel ai la dispozitie 45 de autovehicule de curse autentice, cele mai cunoscute circuite din lume si te vei intrece cu persoane reale de pe glob sau chiar cu prietenii tai de pe Facebook.

O caracteristica interesanta este Time Shifted Multiplayer, care practic inseamna ca nu vei vedea in timp real masinile persoanelor cu care concurezi, ci o “inregistrare” a lor din trecut, eliminand astfel problemele de lag si facand experienta de joc mult mai placuta.

Pe cat de bun este, Real Racing 3 este un joc GRATUIT si poate fi instalat direct de pe App Store sau Google Play. Atentie insa jocul este foarte mare (se va descarca mai intai aplicatia care, la prima utilizare, va face update la tot continutul)!

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Un comentariu

  1. LuCy spune:

    De ce nu merge pe Allview a5 smiley ? Se deschide si dupa un timp se inchide brusc.. Va rog ajutati-ma.

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.