Primul odorizant auto bun in masina mea (California Scents)

Odorizant auto California Scents-golden State Delight - guma turbo

Tocmai mi-am cumparat si eu un odorizant auto bun (made in USA), la sugestia prietenilor care il tot laudau. Este vorba despre un produs California Scents (gama Car Scents), mai precis „vestitul” odorizant cu miros de guma Turbo, denumit Golden State Delight 🙂

La prima vedere este o cutie de conserve (similara cu cele mici de mancare pentru pisici) dar care miroase frumos chiar si fara sa fie desigilata (are o eticheta cu mostra de miros)! Pretul nu este tocmai mic… eu am dat 18 lei pe aceasta „conserva”.

Dupa deschiderea conservei parfumate am inteles de ce costa mai mult decat cele aparent similare din supermarketuri. In primul rand mirosul este izbitor de puternic. Vreau sa spun ca acum tin cutia INCHISA sub scaunul din dreapta pentru a pastra „aroma de guma turbo” in limitele decentei. Da, chiar si avand cutia inchisa tot se simte mirosul, mai ales cand intri de afara in masina!

Pe cutie scrie ca odorizantul auto va rezista pana la 60 de zile, lucru confirmat si de cei care il folosesc. Ba chiar cineva mi-a spus ca are o astfel de cutie parfumata de la California Scents de aproape 6 luni sub scaun si inca miroase. Ramane de vazut daca si in cazul meu va fi la fel! In aceste conditii cred ca isi merita fiecare banut, de aceea il recomand tuturor celor care vor ca masina sa aiba un miros deosebit, pentru mult timp. Exista chiar si un orodizant cu miros de „masina noua” 🙂

Conform specificatiilor producatorului, acest tip de odorizant nu este toxic, este organic si biodegradabil (fiind pe baza de uleiuri parfumate), nu curge si poate fi folosit atat in masina cat si in spatii locuibile.

Odorizantele California Scents se gasesc pe net la diversi comercianti dar si in unele magazine „de strada”. Am vazut un stand cu asa ceva in complexul Auchan din Militari, Bucuresti.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

2 comentarii

  1. Gabriel spune:

    Ar trebui cate un dinasta in fiecare spital ..

  2. Odorizante spune:

    Mirosul este Frutto-CWS , acelasi miros intalnit in magazinele Adidas,Intersport sau Nike .Guma Turbo

    Nu se gaseste in comertz.

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.