Primul film Need For Speed in 2014

Film Need For Speed 2014

Pentru fanii seriei Need For Speed (NFS) dar si pentru pasionatii de filme cu masini se va lansa in 2014 filmul Need For Speed! Da, dupa aproape doua decenii de jocuri cu acest nume, se va lansa in sfarsit si un film de lung metraj.

Masinile din film vor fi dintre cele mai noi si mai „cool”: McLaren P1, Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera R, Ford Mustang, Porsche Cayenne, Lamborghini Sesto Elemento.

In rolul principal va juca actorul Aaron Paul, cunoscut din serialul Braking Bad. La producerea filmului vor lua parte Steven Spilberg, George Gatins si Electronic Arts, regizorul fiind Scott Waugh.

Filmul Need For Speed este produs de DreamWorks si va fi lansat pe data de 14 Martie 2014.

Pe o piata cinematografica plina de filme cu masini de genul Fast and Furious sunt curious ce noutati ar putea aduce Need For Speed. Conform primelor pareri, povestea filmului va fi influentata de toata seria NFS si nu doar de unul dintre jocuri.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.