Primele reclame auto interesante din 2014

Primele reclame auto interesante din 2014

Anul 2014 debuteaza cu cateva reclame auto interesante, realizate special pentru cel mai popular eveniment sportiv din SUA: Super Bowl.

 

Reclama la Jaguar F-Type Coupe:

Prin acest spot publicitar, Jaguar incearca sa-si creeze o reputatie de „bad boy”, folosind personaje negative din filme.

 

Reclama la Kia K900:

Kia reuseste sa se impuna prin aceasta reclama, folosind imaginea filmului Matrix si personajul Morpheus (interpretat de acelasi actor din film).

 

Reclama la Audi A3:

Audi nu face compromisuri nici cand vine vorba de publicitate. Noua specie de caine este foarte bine realizata si scoate destul de bine in evidenta rezultatul dezastruos care ar putea aparea atunci cand se fac compromisuri.

 

Reclama la Volkswagen:

Cum ar fi daca pentru fiecare Volkswagen care trece de pragul de 100.000 de mile parcurse, unui inginer al popularei marci germane i-ar creaste aripi? Dar daca la 200.000 i-ar iesi un curcubeu din fund? 🙂

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.