Noul Ford Mustang 2015

Noul Ford Mustang 2015

Marca Ford devine din ce in ce mai interesanta cu fiecare an care trece. Astfel ca in 2015 Ford va pune cireasa de pe tort cu lansarea noului Ford Mustang in Europa!

Incepand cu schimbarea design-ului exterior si interior (Kinetic Design), dezvoltarea motoarelor EcoBoost si continuand cu lansarea modelului nou de Ford Mustang (de data aceasta si pentru piata Europeana) si a modelelor premium (Vignale), Ford isi intareste din ce in ce mai mult pozitia in piata auto atat de agitata.

Contrar anumitor pareri, noul Ford Mustang reprezinta o evolutie fireasca a legendarului model al producatorului american. Alinierea la stilul general al marcii este importanta, iar acest lucru se vede acum foarte bine din liniile caroseriei.

Ford Mustang 2015

Gurile rele ar spune ca noul Mustang seamana cam mult cu generatia noua de Ford Mondeo (Fusion in SUA). Mie personal imi place si mi se pare normal sa semene, avand in vedere ca sunt produse de acelasi constructor si fac parte din aceeasi marca. Totusi asemanarea are si ea limitele ei, iar masina per total arata extraordinar.

Noul Ford Mustang va fi lansat in Statele Unite la sfarsitul anului 2014, dar va ajunge in Europa si restul lumii la inceputul lui 2015.

Interior Ford Mustang 2015

Detalii tehnice Ford Mustang 2015

Desi este o masina americana, avand pedigree de muscle car veritabil inca din 1964, noul Ford Mustang va fi echipat in mod standard cu o cutie manuala, iar cel mai „slab” motor va fi un EcoBoost de 2,3 litri in 4 cilindri. Desigur ca se va putea alege si varianta cu transmisie automata si vor fi disponibile si motoare puternice V6 si V8 de 300 CP (356 Nm) respectiv 420 CP (530 Nm).

Spate Ford Mustang 2015

Iata si un video foarte interesant in care actrita Sienna Miller prezinta noul Mustang:

Se zvoneste faptul ca Ford doreste sa faca din Mustang o masina accesibila si publicului din Europa, astfel ca cei care au visat inca din copilarie la un Mustang, acum si-l vor putea permite. Oare?

Afla mai multe detalii pe pagina oficiala Ford Mustang.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.