GTA V pentru PC, PS4 si Xbox One

GTA V pentru PC, PS4, Xbox One

Asteptarea a luat sfarsit… sau cel putin va lua sfarsit la finalul acestui an, mai precis prin noiembrie 2014, conform unor estimari. Desi a trecut mai bine de un an de la lansarea initiala, GTA V va fi in sfarsit lansat si pentru PC, PS4 si Xbox One!

Iata un scurt video de prezentare al „noului GTA V”, realizat folosind imagini capturate de pe PlayStation 4:

Ce va aduce nou jocul GTA V pentru PC, PS4 si Xbox One:

Grand Theft Auto V va profita la maxim de tehnologia oferita de noile platforme. Astfel ca fata de versiunea initiala deja lansata, noul GTA V va beneficia cel putin de urmatoarele imbunatatiri:

  • o mai buna detaliere a graficii
  • imbunatatirea efectelor vizuale
  • distanta vizuala marita
  • rezolutii mai mari
  • noi efecte meteorologice si vietuitoare salbatice
  • mai buna detaliere a efectelor de distrugere (damage)
  • misiuni noi
  • arme si vehicule imbunatatite
  • trafic mai dens

O veste buna este ca pentru fanii PlayStation progresul realizat pe PS3 nu se va pierde la trecerea pe PS4, datele fiind stocate online.

Cerinte de sistem GTA V pentru PC:

Desi nu exista inca date oficiale, sunt multe site-uri pe care se speculeaza cerintele de sistem pentru Grand Theft Auto 5, varianta PC.

Parerea mea este ca, avand in vedere ca jocul se bazeaza pe platforma grafica a deja batranului GTA IV, va functiona destul de bine pe sistemele care pot rula fara probleme versiunea anterioara a jocului. Insa daca vrei sa joci GTA V pe PC la detalii maxime, in rezolutie Full HD, vei avea nevoie mai mult ca sigur de resurse din abundenta: procesor quad core, >8 GB de RAM la frecventa mare si o placa video capabila, de genul GeForce GTX 760 sau Radeon R9 280 cel putin.

Se pare ca GTA V PC nu va functiona pe Windows XP, ci numai pe Vista, 7 sau 8.

Grand Theft Auto V pentru PC este deja disponibil pentru precomanda in magazinele online romanesti. Daca esti curios sau chiar vrei sa-l cumperi, intra aici.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.