Despre Merge Brici

Merge Brici website

Ce este mergebrici.ro?

MergeBrici.ro nu este doar un site, este ambitia de a crea o sursa puternica de informare in domeniul auto si nu numai. Desi este inca la inceput de drum, proiectul avanseaza pe zi ce trece, oferind mediului online romanesc informatii utile atat posesorilor de autovehicule, cat si celor ce nu detin o masina proprie, dar sunt pasionati de acest domeniu.

Proiectul include momentan cateva sectiuni de informare: articole si sfaturi utile, un blog de pareri si experiente personale denumit jurnal de bord, o sectiune video si una de chestiuni distractive din domeniul auto, dictionar de termeni auto si un magazin online de piese auto si accesorii.

De ce merge brici?

Pentru ca masina ta trebuie sa mearga brici!
Realitatea este ca a durat ceva timp pana ce am gasit un nume suficient de bun, suficient de romanesc, suficient de rasunator pentru acest site. Ne dorim ca in timp proiectul sa “mearga brici” iar aceasta denumire sa fie usor asociata cu proiectul nostru.

Ne dorim ca masinile tuturor sa mearga brici, sa nu fim victimele unui sistem corporatist care ne obliga sa cumparam tot timpul masini noi iar pe cele ceva mai vechi sa le aruncam, ci sa ne intretinem cat mai bine masinile pe care deja le avem si sa ne bucuram cat mai mult de ele, in conditii de siguranta si confort.

Ce dorim sa dezvoltam pe viitor

Cum spuneam, mergebrici.ro este un proiect inca in fasa, fiind lansat in Decembrie 2012 fara a dispune de o sursa de capital majora. De asemenea investitiile in advertising sunt minime deocamdata! Dezvoltarile pe care le avem in plan pentru viitorul apropiat sunt:

  • Magazin online de piese auto: cititorii nostri vor avea posibilitatea de a cumpara direct de la noi piesele si accesoriile de care au nevoie. Toate piesele sunt noi si cu garantie!
  • Director de service-uri auto, dealeri dar si alte companii din acest domeniu.
  • Sectiune de anunturi (vanzari de masini noi si second hand, piese la mana a doua, etc.)

Daca iti place proiectul nostru si vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole si informatii utile, te invitam sa aderi la pagina noastra de Facebook. Like-ul tau conteaza!