Curse moto extreme la Isle of Man. Credeai ca este posibil?

Cursa moto la Isle of man (Tourist Trophy)

Isle of Man, sau „Insula Man” este o insula din Marea Britanie unde se tine anual un campionat de curse moto extreme, denumit International Isle of Man TT (Tourist Trophy) Race.

Nu multi stiu, dar crusele de la Isle of Man au fost in trecut cele mai prestigioase din lume! Cursele au loc pe drumurile publice dar intr-un cadru legal, organizat, soselele fiind inchise.

Din imagini se poate vedea cat de rapide si periculoase sunt aceste curse moto. Departe de siguranta oferita de un circuit special amenajat, la Isle of Man adrenalina si curajul primeaza, accidentele foarte grave sau chiar mortale fiind la ele acasa!

Unul din cei mai buni piloti, Joey Dunlop a rezistat 26 de sezoane pe primul loc, dar si-a gasit sfarsitul intr-o cursa de 125 cc in Estonia, in anul 2000, cand avea varsta respectabila de 48 de ani.

Respect!

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.