Cu cheia pe caroserie sau cum sa nu parchezi in Bucuresti!

Parcare supermarket Bucuresti

De cate ori nu ai vazut masini zgariate cu cheia pe caroserie? Sau poate ca ai patit chiar tu aceast act de vandalism! O lege nescrisa din Bucuresti (si nu numai) spune ca acest „fenomen” ar avea legatura cu parcarea aiurea!

Sa nu se inteleaga gresit: nu sunt adeptul acestei practici, nu am facut niciodata asa ceva si nici nu voi face indiferent de motiv! Pana acum nici nu am patit-o dar zilnic traiesc cu frica ca inevitabilul se va produce de fiecare data cand parchez anapoda (din lipsa de spatiu sau fiind ceva mai grabit). Totusi asta nu inseamna ca altii nu o patesc!

Bucurestiul este un fel de jungla in care masinile „traiesc” dupa legea selectiei naturale: cel mai puternic invinge, cel mai tupeist castiga! Totusi unii inteleg gresit aceasta abordare.

Un exemplu foarte bun poate fi modul cum cel din poza de mai sus a parcat masina pe 4 locuri de parcare dintr-un supermarket, fara sa se gandeasca ca si altii au nevoie de un loc unde sa parcheze! Am mai vazut masini parcate pe doua locuri, unele chiar in mod justificat, dar o masina de dimensiuni normale sa fie parcata pe 4 locuri nu mi-a mai fost dat sa vad. Nu-mi dau seama totusi daca modul cum a parcat ar avea vreo legatura cu faptul ca este venit din provincie sau pur si simplu nesimtirea nu are treaba cu locul de unde esti, respectiv locul unde te afli.

Tu ce parere ai?

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Un comentariu

  1. Claudiu spune:

    Si-a inmatriculat gresit masina, in loc PML se potrivea mai bine PLM, care e in acord cu gradul sau de responsabilitate

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.