Automatele de parcare din Titan au inceput deja sa fie vandalizate!

Automat de parcare mazgalit in IOR

Vorbeam intr-un post putin mai vechi despre faptul ca au aparut automate de parcare in zona parcului IOR si de faptul ca in curand nu vom mai avea unde sa parcam masina pe gratis in Bucuresti!

Se pare ca desi nici nu au fost puse inca in functiune, automatele de parcare au fost deja vandalizate!

Automat parcare vandalizat in IOR Titan

Cam toate automatele de parcare din zona parcului IOR din Bucuresti sunt in aceeasi stare, adica mazgalite „in stil graffiti”. Nu-mi dau inca seama daca mazgalirea acestor aparate reprezinta un gest facut ca raspuns la intentia autoritatilor de a taxa parcarea publica in zona, sau doar din teribilismul unor pustani pusi pe fapte rele.

Oricare ar fi scopul, fenomenul poate avea doua conscecinte: fie in viitor se va trece la patrularea zonei de catre politie, fie aceste parcari nu vor mai putea fi taxate prin aceasta metoda.

Parcare Titan (IOR)

Chiar daca distrugerea acestor automate de taxare a parcarii poate starni bucurie pentru unii, solutia nu este aceasta, mai ales ca dorim sa devenim un popor civilizat.

Etichete   Etichete:  

Articole similare

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.