Am parcat ca un idiot! (sticker auto)

Sticker auto "Am parcat ca un idiot"

De cate ori nu ai vazut „destepti” care parcheaza ca la ei in ograda pe domeniul public, in parcarile supermarketurilor sau in parcarile rezidentiale? In astfel de situatii unii prefera „sa dea o cheie”. Pentru cei mai pasnici, dar care s-au saturat de ridicat stergatoare, ar putea fi varianta unui astfel de sticker auto!

Ideea nu este tocmai originala, fiind preluata si adaptata de aici.

Ce zici, ai lipi asa ceva pe geamul smecherilor din parcare?

Etichete   Etichete:  

Articole similare

6 comentarii

 1. Okun spune:

  Eu unul nu cred ca as face asa ceva de teama sa nu mi-o iau in bot daca ma vede cineva. Dar ideea e buna 🙂

 2. AstraG spune:

  Serios ?
  Poate omul se mai grabeste, n-are timp sa stea sa parcheze la mm… Si eu cand ma grabesc ca sunt persoane care ma asteapta, ma duc in parcare, parchez cum apuc am coborat din masina si salut.

  • Merge Brici spune:

   Eu te cred… si eu mai parchez asa. Totusi in ilustratie se vede o masina parcata chiar „nesimtit” 🙂 Cred ca cele mai multe exemple se vad in parcarile aglomerate, unde cand sa gasesti si tu un loc liber te trezesti ca e o masina parcata jumatate pe acel loc si astfel nu mai incape si masina ta, sau daca incape nu mai poti sa deschizi usile! Am auzit de „baieti” care rezolva o astfel de problema cu cheia. Cred ca un astfel de sticker este totusi o solutie mult mai pasnica.

 3. happy_smile_48 spune:

  DA .

 4. cristi spune:

  excelenta idee!

 5. george spune:

  Uite aici un sticker interesant ” Parchezi ca un măgar „

Comenteaza

La postarea comentariilor pe www.MergeBrici.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor, in caz contrar comentariile tale nu vor fi publicate.

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.